| Exeemii a întrebat:

Am o prietena, care e pe cale sa aiba primul sarut si ma roaga sa o sfatuiesc. Problema e ca nu prea stiu ce sfaturi sa-i dau, e foarte speriata si nu o ajuta un "Fa ce simti, blablabla".
Ce as putea sa-i spun I don't know
Dau funda :d.

8 răspunsuri:
| unknownn a răspuns:

Daca la sarut face asa nu vreau sa-mi imaginez atunci cand o sa aiba un contact sexual, o sa-i trebuiasca calmante laughing

| pisssssiyy97 a răspuns (pentru unknownn):

Tare asta laughing eu sincer cred ca de fapt prietena asta a ei e chiar ea laughing dar ii e rusine sa recunoasca ca nu stie sa se sarute rolling on the floor

| unknownn a răspuns (pentru pisssssiyy97):

Un adevarat Sherlock feminin esti!

| Nelamuritul a răspuns:

Daca chiar vrea sa se mozoleasca atunci sa taca si sa o faca, sa se lase purtata de val, simplu nu?

| deepinlovewithyou a răspuns:

Pai daca cu, cuvinte nu functioneaza, spune-i sa incerce cu tine =]]. Chiar daca sunteti fete, poate asa mai prinde experienta si i se duce spaima, alta solutie nu gasesc thinking
Daca nu, arata-i niste vid-uri pe youtube cu saruturi, poate se mai documenteaza.

| Antoniia a răspuns:

Buna! Eu zic sa'i spui ca daca ea chiar vrea sa aiba primul sarut sa o faca pur si simplu...sa inchida ochii si sa'l lase pe prietenul ei sa faca primul pas'iar ea decat sa'l urmeze! Funda?

| CrinaCorban a răspuns:

Pai in cazul acesta cel mai bun lucru pe care i l-ai putea face ar fi sa ii zici sa inchida ochii, vine iubitul ei si o saruta si ea clar ca nu v-a avea emotii pentru ca nu v-a stii cand va fi sarutul. Si desi s-ar putea sa te flocaie putin nu o sa se supere ci din potriva o sa iti fie recunoscatoare mult timp pentru ca ai ajutat-o. Dar mai intai de toate trebuie sa vb cu iubitul ei fara sa stie ea si sa ii axplici situatia si de ce recurs la asta. fundita?

| Bombbonelee a răspuns:

Păi poţi să îi spui ceva genn : Fato oricum trebuia să vină şi ziua asta, fă ce simţii si lasă totul să vină de la sine.