Daca la sarut face asa nu vreau sa-mi imaginez atunci cand o sa aiba un contact sexual, o sa-i trebuiasca calmante
Tare asta eu sincer cred ca de fapt prietena asta a ei e chiar ea dar ii e rusine sa recunoasca ca nu stie sa se sarute
Un adevarat Sherlock feminin esti!
Daca chiar vrea sa se mozoleasca atunci sa taca si sa o faca, sa se lase purtata de val, simplu nu?
Pai daca cu, cuvinte nu functioneaza, spune-i sa incerce cu tine =]]. Chiar daca sunteti fete, poate asa mai prinde experienta si i se duce spaima, alta solutie nu gasesc
Daca nu, arata-i niste vid-uri pe youtube cu saruturi, poate se mai documenteaza.
Buna! Eu zic sa'i spui ca daca ea chiar vrea sa aiba primul sarut sa o faca pur si simplu...sa inchida ochii si sa'l lase pe prietenul ei sa faca primul pas'iar ea decat sa'l urmeze! Funda?
Pai in cazul acesta cel mai bun lucru pe care i l-ai putea face ar fi sa ii zici sa inchida ochii, vine iubitul ei si o saruta si ea clar ca nu v-a avea emotii pentru ca nu v-a stii cand va fi sarutul. Si desi s-ar putea sa te flocaie putin nu o sa se supere ci din potriva o sa iti fie recunoscatoare mult timp pentru ca ai ajutat-o. Dar mai intai de toate trebuie sa vb cu iubitul ei fara sa stie ea si sa ii axplici situatia si de ce recurs la asta. fundita?
Păi poţi să îi spui ceva genn : Fato oricum trebuia să vină şi ziua asta, fă ce simţii si lasă totul să vină de la sine.