| Lifeno4 a întrebat:

Am o prietena care si a inceput viata sexuala la 14 ani. A facut sex cam de 3-4 ori cu prietenul ei, iar mama ei nu stie, si nici nu vrea ca ea sa afle. Mama ei vrea sa o duca la endocrinolog sa ii faca o ecografie si ii e frica sa nu descopere ceva. Puteti sa imi spuneti daca are cum sa isi dea seama de ceva? :-s adica, ca nu mai e virgina sau ca a facut sex?

Raspuns urrgenttt. Plsss.
>multumesc-funda

Răspuns Câştigător
| alexiaa a răspuns:

La endocrinolog o sa-i faca ecografie la glanda tiroida, probabil, care e undeva in zona gatului.Nu are de-a face cu himenul, sa vada ca nu-i virgina.Mai mult decat atat,nici daca-i face ecograf abdominal nu vede,doar la ginecologie,daca ii face ecografie transvaginala,nu normala,sau daca se uita medicul la ea in vagin,poate sa vada. Sper ca te-am lamurit cat de cat,ca vad ca majoritatea fac misto pe aici, ceea ce nu e ok. Spune-i doar sa aiba grija, sa se protejeze.Fiecare e liber sa-si inceapa viata sexuala cand doreste.Si chiar daca e prea devreme,nu mai putem da timpul inapoi sa schimbam nimic, nu? Nu ar trebui sa judecam, sa nu fim judecati!

6 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Va fi ziua judecatii, asa ca spune-i prietenelei tale sa se pregateasca de catastrofa, ce bine asa merita mucoasa sa vada ce inseamna pierderea virginitatii la varsta frageda si maicasa sa isi dea cu pumnisorii in cap ca nu a educat-o corespunzator.

| foxi a răspuns:

Nu are nici o treaba endocrinologia cu ginecologia! Deci nu va afla mama ei!

| ciresik80 a răspuns:

Nu are nicio treba endocrinologia cu ginecologia dar nu e cam devrem sa isi inceapa viata sexuala, nu are organismul suficient de dezvoltat si in plus poate face cancer de col uterin tocmai pentru ca si-a inceput viata sexuala prea devreme.

| Andreeadeea211 a răspuns:

Buna deci acum cati ani are pentru ca normal de la 16 ani poti face sex asa ca ar fi ceva normal, am o prietena care a facut sex la 10 ani si a ramas insarcinata la 13 ani si mama ei nu a certato si nu facuse sex cu un om a mers la un sex shop si a cumparat mai multa cu oalta prietena asa ca acum e mama. mama ei a zis:sa vedem cum te descurci ca mama

| hmanzu a răspuns:

Adu si la mine cas liber o fac gravida cu 7 funda/?

| agent005 a răspuns:

Cand te duci la endocrinolog iti pune mana acolo si si o mana experimentata iji va da seama k nu mai e virgina pentru ca i s-a largit "gaura" dapai un specalist?laughing dar ce daca parintii o sa afle eu teaj sfatui sai apui mai dinainte sa stie la ce sa se ajtepte si sa nu fac o sccena acolo si in opinia meacred ca o sa inteleaga asa cred daca nu o sa fie asa imi cer iertae nticipat