Cum e prea mica la 14 ani? in primul rand ea ar trebui sa afle ca dragostea nu tine cont de varsta si ca te indragostesti chiar si atunci cand nu vrei. daca acum zice ca e prea mica [chestie probabil spusa de mami si tati] la 20 de ani o sa fie perfect nu? uou da, fix asta. tipa ar trebui sa invetse ce e viata, si nu prin ochii aia falsi pe care ii pun mama si cu tata ca sa crezi ca totu' e roz, pentru ca pana la urma viata e grea si nimic nu e usor. poate ca ei ii e frica sa nu sufere, dar nu ar avea sens. poarta o discutsie cu ea si explica'i ca tu nu ii vrei raul, doar ca la 14 ani nu esti prea mica, si daca inca insista pe tema asta...ar trebui sa o lasi balta, pentru ca atunci problema nu este ca e prea mica, ci ca nu este pregatita pentru o relatie...
Pai spune-i ca nu vrei sa o iei de pe amu' de nevasta, dar vrei sa vezi cum va fi sa fiti apropiati, si apoi cand face ea 18 ani va casatoriti.
Nu stiu ce sa spun, sunt mai multe lucruri de care trebuie sa ti cont, mai ales de parintii ei. Poate ea iti zice asta pentru ca ei i-au interzis sa aiba o relatie la varsta asta. Sau poate apartin unei alte confesiuni religioase si tin mult la anumite lucruri. Tu invata despre aceste lucruri si vezi ce poti face, de ce lucruri poti sa ti seama si daca tot efortul merita in final.
Fatuca aceea e inteleapta. Nu cred ca poti vorbi de iubire in adevaratul sens al cuvintului la 14 ani. La acea virsta, mai trebuie asteptat un pic. Ce zici daca ai astepta macar pina la 16 ani? Ideal ar fi 18, ca sa nu intri la corupere de minori. Dar e mult 2 ani de asteptat, ce sa mai vorbim de 4, nu? Si totusi, daca ai iubi-o in adevaratul sens al cuvintului, ai astepta. Ai astepta pina ce ea ar zice "Da!".
Daca stii cum s-o cuceresti nu mai are rost ideile ei de 14 ani...la virsta asta m-am indragostit si eu...si iubesc si acum la fel.(am 16) succese