Sa faca totusi primul pas daca ii place baiatul daca nu atunci sa stea sa astepte pana ii va trece lui timiditatea.
De ce ar trebui sa faca ceva? daca ei se simt bine in actualii parametrii, lasa-i in pace. Cand vor considera ca relatia trebuie sa mearga mai departe, unul dintre ei va face pasul.
Primul pas va fi facut cand cei doi considera ca e momentul.doar ei doi vor sti ce au de facut si cand... daca el este mai timid si ea este putin mai "dezghetata" ar putea incerca ea sa il invite fie la un film fain, fie la patinoar, sau la un ceai. dar cand simte si ea ca e timpul sa actioneze... iar daca va primi un refuz...sa mai incerce...eu sunt o persoana perseverenta si intotdeauna am obtinut cam ce am vrut eu mai devreme sau mai tarziu! Bafta!
Uneori primul pas daca este facut in pripa si gresit, nu te duce pe malul celalalt ci in râu. Cred ca ar trebui sa nu se grabeasca si daca sunt facuti unul pentru celalalt, li se va ivi momentul in care vor pasi deodata unul spre celalalt.
Depinde si de varsta, baiatul de obicei nu accepta o "prada usoara", din pacate.
Ea trebuie sa fie mai aproape de el.prima data vor fi prieteni. daca si lui o sa ii placa compania ei nu trebuie sa faca nimic ea pentru ca totul o sa vina de la sine.
Eu consider ca ea trebuie sa ii arate lui ca il place prin iesiri in parc, invitatie la o cafea, suc si atunci baiatul nu va mai fii timid. Si eu sunt timid dar nu devin panicat cand ma invita o fata la o plimbare etc.