| PandaEcrazy a întrebat:

Am o prietena ce luna viitoare face 15 ani, si din cate stiu, isi iubeste mult prietenul. Nu sunt impreuna de mult, dar din cauza ca el are 17, ea este pe ganduri in legatura cu virginitatea. El nemaifiind de vreo 2 ani, ea este pe ganduri sa o faca cu el, cadou de ziua ei cam asa.
Vi se pare prea repede sa-si inceapa viata sexuala sau...asta ar fi numai dupa cum doreste ea? Si eu sunt in dubii

10 răspunsuri:
| PrecioussGirl a răspuns:

La 15 ani sa isi inceapa viata sexuala? serios? eu am 19 si inca nu mi-am inceput viata sexuala pentru ca nu am gasit un baiat care chiar sa fie serios.
in primul rand, nu e pregatita nici fizic nici psihic la varsta asta sa faca acest pas. sa fim seriosi are 15 ani, inca e un copil, nu are o gandire matura. iar baietii te vrajesc imediat cu vorbele lor aparent dulci. plus ca inceperea vietii sexuale implica si o responsabilitate. odata cu acest pas trebuie sa te duci periodic la medicul ginecolog (asa ar fi indicat) pentru controale de rutina. mai poate face vreo infectie, poate ramane insarcinata oricat de atenti ar fi ei.
sunt multe lucruri pe care le implica acest pas odata facut, iar ea este la o varsta frageda si nu stiu daca isi poate asuma anumite consecinte la varsta asta. nici macar majora nu e.
parerea mea ar fi sa mai astepte ceva ani pana sa faca acest pas si sa nu puna botul la vrajelile baietilor. inca e un copil si ar trebui sa se bucure de aceasta perioada, in loc sa stea sa se gandeasca daca a ramas sau nu insarcinata, sincer.
poate avea o relatie care se rezuma la sarutari, imbratisari, iesiri in oras si atat si daca intalneste un baiat cu care are o relatie serioasa si lunga, pe la 17-18 ani da.

| NameHarris a răspuns (pentru PrecioussGirl):

Felicitari!laughing Am vajut aicia o intrebare de la o fetita de 10 ani care zicea ca a facut sex cu unu de 40 de anilaughing) Si intreba ce sa faca sa continue sau nulaughing

| PandaEcrazy explică (pentru NameHarris):

O.O

| Radu284 a răspuns (pentru NameHarris):

Si tu crezi tot ce citesti pe net?

| Aasdfghj a răspuns:

Logica ca e prea repede. Daca nu au macar 1 an, 1 an si ceva e o MARE prostie.Plus ca e prea mica la 15 ani straight face. Eu in locul ei mi-as face un cadou frumos de ziua mea, nu m-as **** straight face Lol, fetitele astea au cam luat-o razna. Nu cumva tu esti "prietena"?thinking

| PandaEcrazy explică (pentru Aasdfghj):

Nuuu laughing)) eu nu am nevoie de s*x

| Valentina00 a răspuns:

E devreme, dar daca ea considera ca e bine. e alegerea ei. va suporta mai apoi consecintele

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cred mai de graba ca esti un pic geloasa, ori acea prietena esti chiar tu.

Este devreme, dar alegerea ai apartine, poti doar s-o sfatuiesti, s-o indrumui, daca incerci s-o opresti, mai tarzi tot o s-o faca si risti sa ajungi din prietena, in dusman.

| Floricikmov a răspuns:

Eu cred ca este prea de vreme de ce sa se grabeasca. Ea este la o varsta inca mica pentru a face asta. Acum fiecare face ce doreste si dupa cum vrea dar mie mi se pare prea devreme.

| PinkIceCream5 a răspuns:

Ar face cea mai mare greșeală din viața ei! In primul rând este foarte mica pentru a-si începe viața sexuală, in al doilea rând nu sunt împreuna demult timp și sunt sigura ca de iubire aici nici nu este vorba, iar in al treilea rând băieții, pustanii... din ziua de azi vor sa se culce cu toate navele care pun botul la vrajelile lor si partea proasta e ca exista asemenea fete. Primul bărbat din viata unei fete trebuie sa o iubească, sa demonstreze asta prin fapte nu prin cuvinte aruncate in vânt, ar trebui sa aibă o relație lunga bazată pe iubire sincera! Niciunul care vrea doar păsărică nu o sa stea lângă o fata prea mult timp daca ea nu ii da si daca ea e proasta si ii da el o va lasa imediat după ce si-a atins scopul. Prietena ta ar trebui sa se gândească foarte bine pentru ca ce va pierde ea nu se mai poate recupera niciodata. Sa se păstreze pentru băiatul care o merita cu adevărat, nb!