Daca nu a intretinut relatii sexuale nu are de ce sa isi faca griji
probabil a racit sau ceva de genu
Ciclu nu vine in fiecare luna pe aceeasi data decat la femeile mature.adica dupa ce mai creste probabil.ca sa reglezi ciclul trebuie luat pilule contraceptive.dar daca n-are de gand sa faca sex nu prea are rost. spune'i sa nu'si faca griji ca ciclu o sa vina, dar nu mereu la fel. abia cand mai greste i se regleaza hormonii si o sa'i vina relativ constant
Nu e nimic grav daca nu a intretinut relatii sexuale. Probabil ca are o dereglare hormonala si din cauza aceasta menstruatia nu vine la intervalul de 28 de zile. E posibil sa nu ii vina deloc in timpulunei luni si sa ii vina abia a doua luna. Totul e normal.
Sa stea linistita se mai ntampla sa intarzie. Mie vreo doi ani imi venea tot aireah. o data la o luna jumate sau la 2... niciodata nu stiam cand trebuie sa imi vina... si acum mai patesc sa imi intarzie cate o saptamana, sau sau chiar o luna
La fetele tinere e normal sa nu aibe o menstruatie regulata
Stai linistita. Mie m-a venit si dupa 4 luni, si nu-s insarcinata, nici nu itretin relatii sexuale.
Eu cred ca ii intarzie putin... doar nu are alarma si s-ar putea sa fie racita daca uumbla dezbracata
Buna, kiko! Fii 100% sigura ca nu are nimic. Mie mi-a intarziat 5 luni si ceva ciclul si apoi mi-a venit(nu am avut relatii sexuale).Si nu s-a intamplat nimic. Depinde de organismul ei...ciclul nu vine regulat, nu-ti fa griji si incearca sa o linistesti si pe ea
beausingurlamasamea întreabă: