Sfat pentru începători. Începi de sus în jos de câteva ori, da' lingi bine nu cu rețineri. După ce o încălzești puțin începi să te joci cu clitorisul (e chestia aia ca un punct care se găsește deasupra labiilor) acum începe distracția, trebuie să identifici cât de sensibilă e, sunt tipe mai sensibile pe care le deranjează dacă sari prea tare pe cliterios, lingi și tu cu grijă și vezi cum face. După continui treaba dar vezi să nu stai cu mâinile în fund cât faci asta, o mângâi pe talie, sâni unde prinzi da' încet că trebuie să o exciți nu să o scarpini. No' când rămâi fără idei poți să faci ca mine și să scrii alfabetul, nici i tipă nu o să se prindă la ce literă ești.
Da, dupa ce ma fac de **** ca nu stiu
Tu asa ai facut ma patrocle? Ai lins caineste pana te-ai prins?
De fapt, eu consider asta ca fiind păcat =]]
Oooo da, uitasem.Tu lingi si dupa scoti biblia si busuiocul ca sa spovedesti spurcaciunea aia
Doar tu m-ai învățat tot ce știu.
Pai treci la actiune, important e sa incepi sa o saruti usor apoi sa i dai limbi la fel de usor. In acelasi timp esti atent si la semnalele date de trupul ei. Ai sa vezi ca dupa un timp te prinzi unde trebuie insistat si unde nu. De aci vine si ritmul. Ai sa te descurci.
O prinzi pe drum si zi de la inceput ca ai citit ceva nou care e mai aparte asa oricum baga si 2 degete sa fie treaba treaba. E ca cu inghetata o lingi si o musti usor. Succesuri si asteptam rezultatul.