| Dea_5385 a întrebat:

Am o prietena de 10 ani. Ii curge ceva si aproape mereu are chilotii murdari ceva gen pipi.Doctora i-a spus sa se spele cu sapun de nou-nascuti si cu ceai de galbenele.Cand nu se spala cu ceai tot ii curge.Nu sti ce are. sfaturi plzzz!

14 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Este secretia vaginala normala care incepe la pubertate si precede venirea primei menstruatii (care va aparea candva in urmatorii doi ani).

| DarkBlood32 a răspuns (pentru Brigaela):

Brigaela,dar eu am scurgeri vaginale de când m-am născut. crying Şi este normal? Cică la 6 ani aveam uterul foarte dezvoltat. Şi la 11 ani îmi venea menstruatia neregulat. Este normal? Aaaa şi am uitat să spun că sănii mi-au dat tot la 6 ani. Deci este normal? Că tot ce am spus eu nu mint. straight face

| Brigaela a răspuns (pentru DarkBlood32):

Nu, nu este normal, inseamna ac ai o dereglare hormonala care ti-a determinat o pubertate precoce. Trebuie sa te vada un endocrinolog.

| soul2soull a răspuns:

IN PRIMUL RAND spune-i Doctorului aluia sa se impuste CINE DRAQ la invatat ca sa spuna femeilor sa se spela jos cu sapun?

SAPUNUL DISTRUGE FLORA BACTERIANA CARE ARE ROL PROTEJAREA ORGANISMULUI DE BOLI PRIN ACEL LOC.

asa ca se se impuste Un leac babesc de la bunicame-a ar fi urmatorul ceai de scumpie, fiert bine bine pana se coloreaza apa destul de mult, al pune intr-un lighean si se va pune peste acel lighean cu apa fierbinte fara a atinge apa cu corpul iar zonele care nu sunt acoperite se vor acoperi cu prosop sau prosoape ca aburii sa ramana in lighean asta ar fi. ce am imi gasit ar fi asta

Multe femei s-au confruntat cu problema scurgerilor vaginale, frecvente mai ales la femeia cu o viata sexuala activa. Fie ca sunt cauzate de contacte sexuale neprotejate, de lenjerie intima din material sintetic sau utilizarea sapunului pentru spalarea in locuri intime, care dezvolta un mediu propice pentru aparitia ciupercilor, aceste scurgeri se pot trata si preveni prin metode naturale.

Daca ai identificat scurgeri albicioase, le poti trata cu ceai de urzica alba, baut cate o inghititura din ora in ora in timpul zilei, pe o perioada de cel putin o saptamana. Ceaiul se prepara in felul urmator: ia cu doua degete o priza mica de urzica alba si opareste-o cu o cana de apa in clocot si apoi o lasi sa infuzeze timp de 10 minute.

O reteta eficienta pentru candidoza este urmatoarea: faci zilnic spalaturi vaginale cu un litru de apa fiarta si racita (sa fie calduta cand faci spalaturile), in care pui, alternativ, o zi o lingurita de bicarbonat de sodiu, in alta zi o lingurita de suc de lamaie. Vei face aceste spalaturi seata, timp de doua saptamani.

Dimineata, pentru a impiedica dezvoltarea ciupercii, poti folosi crema de galbenele (calendula), pe care o introduci si o masezi usor in vagin, pentru absorbtie, dar dupa o igiena locala perfecta. Poti utiliza alifia de calendula din cand in cand, ca metoda de prevenire a ciupercilor.Cretisoara este indicata pentru cazurile in care ai scurgeri galbui si maronii. Zilnic, din ora in ora, bei o inghititura de ceai de cretisoara si de ceai de urzica alba, care trebuie sa fie rece. Este important ca sa nu amesteci cele doua ceaiuri. Vei bea cate o inghititura mica, dar nu mai mult de o cana pe zi.

| Karinakari99 a răspuns:

Cred că are scurgere vaginală,aşa se întâmplă de obicei la fete când se dezvoltă.E ceva lipicios şi alb, aşa-i? Dar prietena ta este dezvoltată(are sâni mari, fund)? Atunci ar cam fi logic.

| Dea_5385 explică (pentru Karinakari99):

Are 10 ani sani marisori si fundul mare are si par pubian destul de mare si des aproape ca la adolescent sau adult

| Dea_5385 explică (pentru Karinakari99):

Si da este cam lipicios din cate stiu si cam alb dar si galben dar mai mult alb din cvate stiu

| Evelyne13 a răspuns:

laughing e o scurgere normala cand incepi sa te dezvolti apare.

| Stilskin a răspuns:

In primul rand tu esti rolling on the floor, doar ce? prietena ta ti-a aratat " aia "?laughing sa vezi cat arelaughing

| Dea_5385 explică (pentru Stilskin):

Istetule mi-a zis! crezi ca in ziua de azi sau ieri se arata nu nu care-i problema daca imi zice spune ca in mine are incredere hahaha

| Stilskin a răspuns (pentru Dea_5385):

Sigur.

| Dea_5385 explică (pentru Stilskin):

Yos mai mare decat ea si credea ca op ot ajutatongue hahahaha deci... nu are voie omul sa-si spuna probleme?big grin

| Andreybros911 a răspuns (pentru Stilskin):

XD nu cred ca are curajul

| Dea_5385 explică:

Mrs
sa vedem daca va merge cu ceaiul ala