| Anonim134 a întrebat:

Am o prietena de 14 ani, suntem cele mai bune prietene... in finechatterbox, ea are un prieten de 17 ani care ii cere sa faca sex cu el ca daca nu o paraseste. ea il iubeste dar nu stie ce sa faca ii este frica de parinti, dar totusi o iubeste. va rog ajuta'tima cu un sfat ce sa'i zic sa nu faca acest lucru. say voi credeti ca e normal?

14 răspunsuri:
| TeoPT a răspuns:

De ce va place voua fetelor sa stati cu cei mai ratati dintre ratati doar ca sa nu fiti singure?

ala o iubeste cand mi-oi vedea eu ceafa!

vrea doar sex, si ea daca e fata desteapta i-ar fi dat papucii de mult

| Derye a răspuns:

Normal nu e. Baiatul ala vrea doar sa o frece si apoi cel mai probabil se va desparti de ea (dovada: i'a cerut sex, daca nu o paraseste).
E neserios, nu o iubeste si e superficial.

Mai bine sa nu faca sex cu el, pentru ca riscurile ca ea sa se imbolnaveasca de cancer de col uterin sunt de 10 ori mai mari acum, decat la 17-18 ani. Deci fara sex.

| Crisstina a răspuns:

In primul rand, baietii care procedeaza asa sunt niste lasi, niste fraieri! Daca e sa fie sex, trebuie sa vina de la sine, sa vorbeasca partenerii despre acest lucru, nicidecum nu trebuie sa se ajunga la amenintari de gen "daca nu faci sex cu mine ne despartim". Prin lucrul acesta reiese faptul ca el urmareste doar sex! Spune`i prietenei tale sa nu faca o greseala, dupa care apoi poate ii va parea rau! Daca el o iubea, nu`i pune astfel de conditii, astepta pana se simtea e pregatita sa faca pasul cel mare. Baieti mai sunt pe lumea asta, sigur va gasi unul pe masura ei, nu profitori ca acesta! Deschide`i ochii! Ce simte el, nu e nici pe departe dragoste!

| BeautyTeacher a răspuns:

In primul rand, zii prietenei tale ca e cam prostuta si evident o foloseste.Nu e normal sa faci sex la 14 ani. Spune-i sa ii zica iubitului ei ca nu vrea sa faca pasul cel mare, iar daca nu o paraseste inseamna ca o iubeste si merita continuat. Daca o paraseste e un profitor.

| Biia a răspuns:

Poi nu e normal...intrebarea asta trebuie sa i se puna si lui "el o iubeste?". Daca ii cere chestia asta nu e nicio problema, dar daca o ameninta ca daca nu face sex cu el o paraseste e un lucru grav.Inseamna ca nu tine deloc la ea si tot ce vrea este sex. Ea ar fi bine sa se gandeasca de 2 ori, poate chiar de mai multe ori. Daca e pregatita sa faca pasul asta poate sa'l faca, daca nu sa'i dea ea papucii pana nu e prea tarziu, sau daca crede ca poate vorbi cu el, poate sa'i explice ca nu se simte pregatita si daca intr'adevar o iubeste o sa o astepte.
Take care!

| Bebis...₣ẹbℓẹŧsea Įu' Sasuke:> a răspuns:

Daca spui ca o iubeste atunci nu o va obliga sa faca asta si o sa o astepte sa fie si ea pregatita atat psihic cat si fizic. daca nu e dispus sa o astepte atunci e clar c nu o iubeste. Dragostea cere sacrificiiwinking

| evoke a răspuns:

Este evident ca nu tine la ea, mai sa o iubeasca. Daca ar iubi-o ar astepta-o pana ar fi pregatita sa faca pasul acesta, mai ales daca este virgina.
Aproape toti baietii de 17-18 ani, ies cu fete de 14-15 ani, doar pentru a face sex cu ele. Vad ca sunt topite dupa ei, asa ca profita de ocazie. Pentru ei toate sunt mici si proaste.
Sfatul meu e sa nu o faca, dupa parca vad ca o va lasa, ea va suferi, poate va ramane chiar traumatizata, si nu cred ca isi va capata increderea intr-un baiat prea repede.

| Andrre a răspuns:

Daca nu face sex cu el o paraseste? raised eyebrows

sa nu fie proasta si sa accepte nu o iubeste,winking asta urmareste oh go on vrea sa o **** si dupa o lasa.

| nivajna a răspuns:

Nu nu e normal.nu o iubeste daca i-a spus asa ceva daca o iubea era sa o astepte dar nu sa-i puie asa conditie ca o paraseste. si nu stiu cum e in cazul tau dar nu cam cred ca are rost ca tu sa-i spui ceva caci nu te va asculta mai ales daca il iubeste. dar daca vrei incearca lamureste-i mai intii ca are 14 ani si e anormal la asa virsta frageda sa-si piarda virginitatea v-a regreta mai tirziu si dupa cum vad eu situatia baiatul o v-a parasi vor avea relatii se vor mai intilni ceva timp iar apoi el o va parasi

| hermione a răspuns:

Normal ca nu e normal.la 14 ani?

| 111_9849 a răspuns:

. nu este normal. e mica. dca o iubeste o asteapta daca refuza inseamna ca nu tine la ea

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca nu vrea sa faca acest lucru sa il paraseasca deoarece unde ii este demnitatea de femeie

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fete NEBUNEhappy.
cum naiba sa fie normal?raised eyebrows.
voi totusi ce aveti in cap?straight face.
****? nu va suparati da nici pe ala nu il avetioh go on.
ahhappy. il iubestehappy. vezi de treabaoh go on. e doar atrasa de ellaughing. si ce daca o paraseste?raised eyebrows. nu mai sunt alti baieti?laughing.
vedeti-va de copilarie pentru este cea mai frumoasa perioada a vietiihappy.
faceti sex cu toti disperatii si dupa aia regretatihappy.

| kony a răspuns:

Evident ca el nu o iubeste! Daca ar iubi-o, ar astepta-o! Tell her that: va gasi baieti care sa o placa, sa o iubeasca, sa o astepte.winking