Ce mamaligi pe aici "imi dai si mie o fundita? )) da du`te acasa.
sfat.sa nu se culce.la varsta asta nu merita.sa mai astepte.
Depinde de cat timp sunt impreuna. dar nu poti lua decizii pentru o alta persoana. Este decizia ei.si nu exista o varsta anume pentru asa ceva. conteaza sa vrei sa vrei cu adevarat
Daca au o relatie de mult si el merita toata increderea ei da, insa numai daca ea e pregatita, nu fortata!
Baietii sunt cu 2 fete... mi s-a intamplat sh mie mai bine o opresti dar trebuie sa isi urmeze ea inima
E simplu, dacă există iubire între ce-i doi, e evident lucru că e şi normal să facă acest lucru, că aici nici vîrsta nu încurcă.
Şi eu cred că nu e importa dacă baiatul iubeşte ori nu, dacă ea vrea acest lucru pentru că ţine la acest baiat, las-o să îl facă, poate şi din asta sa-r vedea nişte rezultate, va fi mult mai interesant dacă baiatul e virgin.
Daca prietena ta are dubii inseamna ca nu au sentimemte chiar atat de puternice unul fata de altul.Sau cel putin e valabil pentru. ea. 16 ani e o varsta frumoasa, eu sunt de parere sa mai astepte ca are toata viata inainte. S-ar putea ca la un moment dat sa-i para rau ca a cedat.Multa bafta si tie si prietenei tale.
Sa faca asta numai daca este sigura. Daca cumva e virgina sa se gandeasca bine la acest pas important in viata unei fete.Denisa
Alle ai mai pus o intrebre dinasta...Eu cred ca daca el nu tine la ea nu merita sa se culce cu el. Dragoste trebuie sa fie intre amandoi nu numai ea trebuie sa iubeasca. Si daca nu e pregatita nu are rost, daca ea era pregatita nu mai astepta rasunsuri si nu se mai gandea ce sa faca. Sper a se gandeasca bine la ceea ce face si sa nu ii para rau dupa aceea...
Au intrat zilele-n sac? Eu nu va inteleg pe voi, adolescentii din ziua de azi. Aveti oare vreun bob de minte in cutia craniana sau suna a gol? Ai pus un tip de intrebare standard...gen : " ce ziceti, mi-ar sta mai bine blonda sau roscata?", neoferind nici un fel de alte detalii. Eee.la astfel de intrebari standard sa nu te astepti sa primesti raspunsuri inteligente.
Have a good day.
Salutare! Mai bine spune-i pretenei sa se gindeasca mai bine si sai spuna inima ce sa faca, sa nu faca ea prostii pe acolo
Mutubal întreabă: