Buna. Nu iti asculta prietenii niciodataaaaaaaaa niciodataaaaaa. Daca e adevarat ca prietena ta te insala sau k se culca cu altu o sa vina pers respectiva la tine si o sa iti spuna ca o ***... Asa din zvonuri si barfe nu ar trebui sa crezi nimic!
Sfatul meu e sa vb cu ea deschis sa ii spui ce vorbesc prietenii tai. intr-o relatie asta e normal. Sa vorbesti despre orice sa nu iti fie rusine sa abordezi niciun subiect. Odata ce e lipsa de comunicatie relatia se destrama.In loc sa ne intrebi pe noi.Mai bine vorbeai cu ea. Sincer asta e cea mai buna solutie. Va pup pe aman2 si gandeste`te la ce ti-am spus. Nu lasa ca niste IDIOTI sa distruga o relatie frumoasa! Pup
Lumea in ziua de azi...
Daca eram in locul tau nici nu ma uitam ce imi spun altii
Problema ta e ca nu ai incredere si ma rog te temi stiind ca si tu ai facut asa probabil.si ce doresti? sa o iei de nevasta? sau sa nu faca decat sex cu tine cand iti aduci aminte pana iese la pensie? ce vrei de fapt de la ea? si cat conteaza pentru tine ea daca pui baza pe ce spun doi amici? ei au tinut lumanarea?
Stii eu as vrea sa ajut si desi mi-as dori linistea ta si ar fi trebuit s-a cam tac ...toata lumea inseala sau macar odata tot o face cam asta se intampla nu ai ce face suntem oameni nu roboti sa fim perfecti, asta ca o paranteza la faptul ca daca s-a intamplat asta este, stii cum se zice nu conteaza ce a facu atata timp cat nu stii exact asta si nu poti dovedi, atata timpcat se intoarce la tine si te iubeste nu vad dc ti-ai face griji
Buna. Tin sa te contrazic in ceea ce ai spus... Eu am stat cu un baiat 4 ani de zile si pot sa iti spun ca nu l`am inselat. Nu este o regula a naturii sa iti inseli iubitul\iubita! A fost un comentariu complet deplasat. parerea mea.
Sa nu inseli,nu inseamna sa fi perfect,inseamna sa ai un caracter, ca nu esti ca toti ceilalti! Sunt multe fete care nu inseala, si la fel si multi baieti...Sa nu mai vorbesti niciodata in numele tuturor.
Ce imi poate aduce alta in plus fata de fata pe care o iubesc? Nimic...Sex? asta ai si de la persoana iubita...
Bv. De acum incolo incearca sa vorbesti orice cu ea. Daca ai vreo indoiala sau daca te supara ceva, supe`i. Asta e cea mai buna metoda de a tine o relatie in picioare. Iti spun din proprie experienta. Esti un baiat de nota 20. Ai grija de tine si de prietena ta! Si ce sa zic. Succes in continuare! Sa fiti fericiti si sa ajungeti batranei impreuna!! Pupiiii
Buna.ai vazut si singur ca nu te-a mintit cind ti-a spus ca se culca mai devreme nu a sunat pe nimeni suspect, asaca nai nici un motiv pentru a te gindi ca tea inselat sau te inseala.nu-ti asculat prietenii.vb cu ea si spune-i tot adevarul ce vorbesc prietenii tai si mai ales ca acela ce lia sp prietenilor tai nu este serios
Prietenii? prietenii te ard cand nu te astepti...S-ar observa dupa comportamentul ei...Ar fi indiferenta cu tine.Sa nu crezi in prieteni niciodata, fa ceea ce simti tu, in viata cea mai buna decizie e cea pe care o iei singur!
anonim_4396 întreabă: