| Bogdaaan a întrebat:

Am o prietena de care imi place, si cred ca ma place si ea pe mine... cum sa ma apropii mai mult de ea? si dacaa ajungem sa fim doar noi 2 o sarut prima data sau ii dau un pupic pe gat?

Răspuns Câştigător
| WhisperSsS a răspuns:

Alohaa!

Nu te mai stresa atat de tare. Ai incredere in tine! Lasa inima sa te comande si ai sa vezi ca totul va veni de la sine. Eu zic ca daca ai saruta`o pe gat ar fi ceva cu totul special. Uneori este bine sa risti, dar fi rezervat pana la urma nu sti cum va reactiona ea.
Ai multa grija cum abordezi situatia. Incerca sa fii placut, sa o tratezi cat se poate de tandru si sa fii dulce. Daca o sa ai incredere in tine TOTUL o sa fie bine, te aigur. Doar asa o sa obtii rezultatele dorite!
Uite iti tin pumni. Capul sus si zambeste happy. Hai ca o sa iasa frumos! Daca te respinge la inceput, iti ceri scuze, dar sa nu incerci sa explici gestul deplasat... Dar n`o sa te respinga :X.
Si sa nu te aud cu "cred" fii sigur pe tine!
Ai multa grija de tine!

| Bogdaaan explică (pentru WhisperSsS):

Sincer mi-e rusine s-o intreb si sa ii zic ca o plac!

| WhisperSsS a răspuns (pentru Bogdaaan):

Si ce rezolvi cu rusinea?! Vrei sa apara alt baiat si sa ti`o fure? Daca joci ai sanse sa castigi dar daca nu joci este sigur ca nu o sa castigi nimic. Offf.

6 răspunsuri:
| AndreyG a răspuns:

Ce varsta aveti?

| Bogdaaan explică (pentru AndreyG):

Eu implinesc 18 in noiembrie iar ea implineste 16 in decembrie! xD inca nu am avut prietena x_X

| AndreyG a răspuns (pentru Bogdaaan):

StRuCtUr3 are dreptate. Spune-i mai intai ce simti pentru ea si intreab-o daca simte la fel pentru tine. Nu o poti saruta nefiind intr-o relatie cu ea. Si dupa ce o sa fiti intr-o relatie dupa prima sau a doua intalnire ar trebui sa o saruti. Si ia si sfatul lui Whispers in considerare. Incredere si fara stres. Bafta

| Kl2uDyA a răspuns:

Pai ar trebui s-o intrebi prima data daca te place sau nu! Nu sa sari direct la fapte!winking