| RaRazvan a întrebat:

Am o prietena de care mam despartit acum 7zile cam asa si nu mai vorbim deloc nu mai iesim afara si asa dar eu tot simt ceva pt ea si cred ca si ea mai simte nu stiu ce sa fac si cum sa mi-o adic inapo...
MERSI ANTICIPAT

5 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Daca o relatie nu merge, este mai bine sa va despartiti si sa va cautati parteneri noi! Fiecare are dreptul la fericire!

| corbulalbrosu a răspuns:

Doar trecand peste orgoliul tau chiar asa "ranit" cum e, sa incerci sa intri in contact cu ea si printr-o discutie cat mai civilizata sa incerci sa o convingi sa revina asupra deciziei luate. Doar procedand cu tact exista posibilitatea ca totul sa reintre in normalitate. Deci unica solutie ar fi... curajul de a incerca. Succes!

| h3r a răspuns:

Poate mai e o șansă de împăcare. Discutați.

| WaterDrop a răspuns:

Daca scriai si motivul despartirii, ar fi fost al naibi de util, nu crezi si tu? De unde sa ghicim noi ce s`a intamplat ca sa te sfatuim ce sa faci.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Comunicarea este solutia. Vorbeste cu ea. Trimite-i un mesaj si intreab-o "ce mai face?'' vezi daca iti raspunde. Este oarecum important si daca nu iti raspunde las-o in pace. Daca se trezeste ea la un momendat sa te caute sa nu fie prea tarziu sau sa nu o bagi inseama.
Iti spun eu nu simte niciunul dintre voi doi nimic este o simpla joacahappy