| EfecTxCu77e a întrebat:

Am o prietena de clasa si nu stiu cum sa o cuceresc.Eu o plac foarte mult si o iubesc cu adevarat dar nu stiu daca si ea ma place.
P. S-Eu sunt foarte timidbatting eyelashes
Cel mai bun raspuns primeste FUNDA :X

Răspuns Câştigător
| babyloving a răspuns:

Pai daca vrei sa aflii daca te place poarta-te frumos cu ea, ajut-o, fii amuzant, intelegator, apar-o cand are nevoie si fa-o sa se simta bine in preajma ta si sa se simta in siguranta cu tine. Daca dupa o vreme si ea reactioneaza la fel si se comporta la fel cu tine este sigut ca te place.

6 răspunsuri:
| Ana94 a răspuns:

Dacă sunteţi prieteni e foarte bine, e un început, e o ocazie să vă cunoaşteţi mai binewinking Poţi să te mai apropii de ea, să te porţi frumos cu ea, s-o ajuţi când are nevoie de tine, s-o faci să râdă happy Eventual poţi s-o inviţi afară cu tine în timpul liber şi să mai vorbiţi. Poate încet-încet va fi ceva între voiwinking Succes!

| BeAmazing a răspuns:

Fa-i cadou o floare, dar doar cand sunteti voi doi fata-n fata..ca daca vor fi si colegii!

| babyloving a răspuns:

Multumesc pentru funda!

| EfecTxCu77e explică (pentru babyloving):

Cu placere! Si mersi de sfaturi

| cristian_2090 a răspuns:

Pai aporpiete de ea, fi sigur ca nu are deja prieten, afla cei place, imprietenestete cu rpieteni ei si va ve-ti intalni in grup seara. Atunci incearca sa te apropi cat de mult de ea filtreaza, daca da semne cai place de tine ai reusit daca nu inseamna ca nu e interesata dar nuf i disperat exista milioane de femei.

| nonames a răspuns:

Cel mai bun sfat e sa iti iei inima in piept si so inviti daca spune da bv daca te refuza(noroc)laughing