Buna, poate ca nu a intalnit inca baiatul potrivit, baiatul care sa o faca sa iubeasca, nu s-a indragostit de niciunul cu adevarat, a fost doar o simpla cucerire, distractie, pe moment pana nu il are, e inebunita sa il cucereasca, odata ce il are, isi pierde interesul, asa se intampla la multe persoane, cand nu ai ceva iti doresti cu ardoare acel lucru, apoi cand il ai, iti pierzi interesul si cauti altceva; dar sa vedem cand va iubi pe cineva, atunci sa vezi ca nu il mai lasa ea balta. Totusi nu e bine sa isi bata joc de ei, sa ii lase balta sau sa ii insele ca poate acei baieti chiar au simtit ceva pentru. ea.
Prietenei tale îi doresc să se îndrăgostească de un băiat iar acela să-i provoace suferinţa cumulată a tuturor băieţilor pe care i-a rănit. Dacă se poate şi cu puţin bonus.
O merită cu vârf şi îndesat.
Viaţa e adeseori nedreaptă dar şi când devine dreaptă nu se joacă!
Tot dispreţul pentru astfel de fete.
Este ca un fluturas, care zboara din floare in floare, dar intr-o zi va descoperi floarea vietii sale, totul este sa nu i se intoarca aceste mici inselatorii si sa nu sufere mai mult decat trebuie.
Ma gandesc ca este adolescenta, altfel nu vad altfel cum.
Este ceva specific multor adolescente, nu gandesc matur, abia isi formeaza principii despre viata, nu au un simt de responsabilitate ridicat pentru ca nu il considera necesar, nu considera fidelitatea obligatorie...sunt multe motive la mijloc.
Imi este cunoscuta povestea. asa eram si eu pana mi-am cunoscut sotul. imi pacea la nebunie un baiat si c timpul ii vedem defectele, si cum niciodata nu m-am multumit cu putin... ajungeam la despartire. ma bucur ca am fost asa, deoarece acum am langa mine barbatul perfect si o viata minunata.
E adolescenta, e oarecum normal la adolescenta, e instabila emotional. Cand se va indragosti, altfel vor sta lucrurile.
Parca ma vad pe mine in prietena ta! Asa eram si eu la inceput! Ideea e urmatoarea! Noua fetelor ne place sa ne provocam, adica sa vedem cat mai multi baieti la picioarele noastre! Dupa ce ei cedeaza tot farmecul dispare, ne plictisim si cautam ceva nou!
Stai linistita, nu va dura mult timp! Se va calma dupa ce se va indragosti...
Nu sunt de acord cu cei care au zis ca este tarfa, pentru ca si eu ma plictisesc repede de un baiat si il las sa sufere apoi.Parca imi place mie sa il vad cum plange dupa mine, mai ales daca nu il iubesc si mentionez ca in niciun caz nu sunt tarfã, curvã sau ce mai spun altii. Pur si simplu nu pot sta cu un baiat prea mult timp, deoarece devine monoton.Simt nevoia sa cunosc mai multa lume.nu sa stau doar cu unul, in fond nu ma marit cu el
mihai4000 întreabă: