anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am o prietena de pe putin 12 ani. Eram ca doua surori...
Ea, de la vreo 14-15 ani si-a inceput viata sexuala si pot sa zic ca de 4-5 ani... a avut peste 10 parteneri sigurat, chiar daca poate eu nu ii stiu pe toti. Intrebarea mea este: se poate numi curva?straight face
Mentionez ca am 20 de ani si ea 18 si stau si ma gandesc cum pot sa o ajut... dar chiar nu stiu cum.
Funda si voturi!

9 răspunsuri:
| caritas a răspuns:

Pai nu stiu, bagai in cap cu bolile ce le poate lua, cum o vor afecta, ce efecta va avea...cam asta le sperie pe tinere si le face sa renunte, dar asta trebuia sa o aplici de cand si-a inceput viata... oricum sper ca te-am ajutat, si sper ca mai exista oameni ca tine, care sa se gandeasca si la altii, nu numai la propria persoana.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Atata timp cat nu are iubit, nu ai de ce sa o judeci, daca are si il insala, atunci da, are nevoie de ajutorul tau, dar mai mult de sfaturi, nu cred ca ai ce sa faci, si ai grija ca si acele sfaturi cine stie cum le va interpreta happy Eu zic sa o lasi asa, e tanara, peste 2-3 ani se va maturiza si calma in acelasi timp, pentru ca a experimentat deja si poate va cauta o relatie serioasa happy

| Densis a răspuns:

Ii esti prietena si o numesti curva? Hmm halal prietena sa "bati" la cuvantu "curva" pe un site public.Nu cred ca este curva daca nu are iubit.

p.s : Devii ceea ce critici!

| Densis a răspuns:

Si care e intrebarea ta? "se poate numi curva?straight face"
Stii vorba aia... "Nu pune intrebari stupide ca raspunsurile sunt pe masura"

| Vix999 a răspuns:

Nu, nu se poate numi curva.
Nu vad de ce ar avea nevoie de ajutor.
10 parteneri in 5 ani inseamna 2 pe an. Chiar nu mi se pare mult.
Dar trecand peste asta, e viata ei, e intimitatea ei si alegerile ei.
Mai bine preocupa-te de propria-ti viata si las-o pe ea in pace pana cand va veni ea la tine sa iti spuna ca are nevoie de tine.
Ajutor nu poti da cui nu-l cere.

| Ionescu_Catalin_1992 a răspuns:

Curva se poate numi doar aia care face sex pe bani, atata timp cat o face din placere si cu prietenul nu ai ce sa ii reprosezi.

| AnnePlatt a răspuns:

Dupa cum spui a avut peste 10 parteneri, dar daca nu are un iubit pe care sa il insele nu e numita c***a. Dar totusi are nevoie de ajutorul tau, deoarece a fost deja un pas gresit ca s-a dezvirginat la o varsta destul de frageda, iar acum e nehotarata in privinta partenerului sau de viata. Nu sunt sigura daca ea doreste un partener de viata sau un partener de viata sexuala.Despre acest lucru va trebui sa o intrebi pe ea.

| Oana92 a răspuns:

Peste 10 parteneri in 3-4 ani si a inceput de la 14 ani...eu cred ca raspunsul e evident!

| omulvesel a răspuns:

Daca aia o inseala e si normal... Poate ea cauta unul care sa o merite! POATE