Nu ii trimite nici tu. Spune-i ca iti este rusine si ca informatia de pe net este la indemana oricui. Ii poti da exemplul cu pozele vedetelor de pe Google.
Eu am avut ceva experiente cu relatii pe net cu persoane pe care nu le-am cunoscut direct. Ai rabdare sa o vezi, nu te ambala prea tare. Amandoi v-ati facut o parere mult mai buna despre celalalt decat este realitatea. Pot fi diferente mari cand va vedeti.
Misto relatie, vreti si copii si voi nu v-ati atins in viata voastra . Apropo, si eu ii dau de mancare la caine si ii promit ca il plimb, dar pacat ca e mort :O.
Ok. Fii atent. Eu una am cunoscut un baiat tot asa pe internet si vorbim probabil tot asa ca voi (la telefon, pe skype) insa ne-am hotarat sa decidem ce e intre noi cand ne intalnim. Nu poti sa stii daca te intelegi la fel de bine face to face ca pe chat sau prin telefon..nu stiu. sfatul meu insa, e sa va cunoasteti mai intai face to face si apoi sa va faceti planuri de viitor (copii, sa va casatoriti). Si chestia cu pozele la fel. Eu zic sa asteptati pana va intalniti si apoi daca si atunci e situatia la fel si va iubiti la fel de mult puteti sa experimentati chestiile alea in realitate.