| Razvan_Stoica_1998 a întrebat:

Am o prietena, o cunosc de la grădiniță (aproximativ 13 ani) și îmi place de ea dar nu știu dacă și ei îi place. Câteva sfaturi căci nu vreau sa stricam prietenia.

Răspuns Câştigător
| corbulalbrosu a răspuns:

Deoarece va cunoasteti foarte bine, si banuiesc ca nici nu aveti secrete unul fata de celalalt cel mai indicat ar fi sa o intrebi mai pe direct pentru a nu cadea de fazan. In functie de raspunsul primit vei sti ce ai de facut in viitoarea perioada a vietii tale. Iti urez numai bine.

6 răspunsuri:
| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

Plesnesteo cu penisul in fata

| master2000Vlad a răspuns:

Da... Nu sta pe ganduri. Spune-i tot ce simti pana nu ti-o ia altul inainte. Sa nu pari prea disperat cand o intrebi. Si inc caz ca te refuza. Ii spui " okey. Ramanem totusi pireteni " si daca vrei o pupi pe obraz.
In caz ca zice da. Te duci direct cu limba in gura eiwinking

| neutrino a răspuns:

Daca ea iti este prietena de atata timp, atunci iti poti permite sa o inviti la un suc si sa-ti spui oful. Nu are de ce sa se supere, dar asta nu inseamna ca si va accepta sa fie iubita ta.

| Emilian65 a răspuns:

Arata-i ca o placi si atunci si ea se va apropia de tine si veti lega o prietenie trainica.

| SkyPilot a răspuns:

Incearca sa o inviti undeva, fa-i complimente mai discrete, ofera-i o floare cand va intalniti. Daca te accepta, invit-o din nou, complimentele devin din ce in ce mai indraznete, intlnirile mai dese, timpul impreuna mai lung. Si atentie la pozele cu tine si cu alta fata, nu sunt tocmai in avantajul tau happy

| LiviuBz93 a răspuns:

Pai spune-i ce simti! Daca te va placea bine daca nu nu! Cauti pe alta!