| Anca a întrebat:

Am o prietena pe care o inseala iubitul ei frecvent. Sunt impreuna de vreo 2 ani. E proasta, proasta! Eu m-am saturat sa-i explic de fiecare data sa nuºi mai acorde nici o sansa. Cand are o noua aventura ii spune saºl lase in pace, sa nuºl mai caute, ca nu stie daca o iubeste si o luna sau doua nu o mai cauta. Ea il suna disperata, se intereseaza cine ii aia, se cearta cu aia, se cearta cu el, investigheaza tot, face scandal.

Eu m-am saturat sa-mi planga pe umar de fiecare data ca mai apoi sa se intoarca iar la el si peste 2-3 luni iar sa inceapa aceiasi placa.
Cum poate o persoana sa suporte asa ceva? De ce nuºl las doamne iarta odata pentru totdeauna?
Ea zice ca-l iubeste, eu zic ca-i obsedata de el!
O inseala pe fata, fara pic de jena. Stie ca, daca vrea sa o ia inapoi, accepta oricand.
Cand vine ziua lui sau sarbatorile ii spune ce cadou sa-i cumpere si de Craciun i-a facut un scandal monstru si a pusºo saºi schimbe aparatul de ras, pentru ca el vroia ceas de 7 mil, nu aparatu ala de 2.
Nu pot s-o inteleg! Eu l-as fi dat dracu de la prima greseala. O calca in picioare pur si simplu. Ce sa-i mai spun? Pe mine una ma incarca psihic. Pt ca atunci cand o inseala IAR incepe sa sune disperata si la mine, sa agite pe toata lumea, sa planga, sa intre in depresie.

Dati-mi un sfat. Cum sa fac?

9 răspunsuri:
| L a răspuns:

In mod sigur ai procedat bine ca i-ai spus, dar daca nu vrea sa te inteleaga nu vad ce ai putea sa-i mai spui, cel mai bine este sa o lasi sa-si dea seama singura de ce podoaba are langa ea. Poate este obsedata de el cum spui si tu, asta tind si eu sa cred sau poate il iubeste. dar nu inteleg cum o persoana poate accepta asa ceva.`
Mai poti incerca sa-i arati ce face el, adica sa afli cand se vede cu fetele cu care o inseala, sa o iei cu tine si sa-i arati ce face el. Poate asa o sa priceapa si ea, daca nici asa nu functioneaza nu-s ce ai putea sa-i mai spui.`

| Anca explică:

Ei nu locuiesc in acelasi oras si eu nu-l cunosc prea bine pe el.
In nici un caz nu m-as pune sa investighez eu sa vad ce face el pentru ca am lucruri mult mai bune de facut decat sa ii demonstrez unei fraiere ce face un lake.
Eu nu stiu cum sa o fac sa nu se mai agite atat si sa nu ma mai dispere si pe mine cu el o luna de zile cand se cearta iar cu el.
Atunci parca numele aluia imi suna in cap de atatea ori il repeta!
Si imi pierd eu activitatile zilnice din cauza statului cu ea ore intregi la tel si vizitelor pe care i le fac. Nu mai reusesc nici eu sa ma concentrez pe viata mea si ma simt stresata.

| irina20 a răspuns:

Prezinta-i un alt baiat... Daca nu vrea sa renunte la actualul iubit al ei, nu cred ca ai cum s-o convingi. El sigur, sigur n-o iubeste se foloseste de ea doar. O sa realizeze la un moment dat ca nu e pentru ea si o sa-l lase, pana atunci fii tare, cu nervii de fier!

| Anca explică:

A mai cunoscut si ea altii. Se entuziasma 2 zile, dupa care iar revenea la ala!
Nu il lasa pentru nici unu.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna, sunt carmen, nu cred ca poti sa faci tu ceva pentru prietena ta, trebuie sa-si dea singura seama ca merita ceva mai bun, spun asa pentru. ca am fost si eu cam in aceeasi situatie ca si ea, am fost impreuna cu un baiat 7 ani, pana la urma ne-am despartit, m-a inselat de vreo 6 ori (atata stiu eu ), fiecare isi gaseste petecul pana la urma si mu te poti pune impotriva soartei. Las-o sa-si dea seama singura, cateodata nu este bine sa te prea bagi in oala alteia chiar daca este prietena ta si te doare sa o vezi cum sufera din cauza unui ratat, sper sa iasa bine pana la urma,,,,

| anonimaa a răspuns:

Pai ma. in primul rand ea isi da seama ce face acest baiat din ea? isi bate joc pe fata si oricand are chef vine la ea fiindca stie ca ea este mereu disponibila gen o tine ca pe o rezerva... daca poti arata-i fetei cat de prostita e si mai ales toate raspunsurile de pe TPU o vor ajuta sa vada o imagine din exterior mult succes sper sa vada ca este batjocora acelui golan

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mda. aceeasi problema o am si eu. rolling eyes Cand e cu el... nici nu prea vorbim. de iesit pe undeva. nici atat. si cand se cearta cu el ma suna ca n`are cu cine sa iasa afara si tot asa. rolling eyes Am incercat sa-i explic in toate modurile posibile. N`ai ce sa-i faci happy asta e. fa ca mine. ai grija de tine. si concentreaza`te pe activitatile tale. O sa se sature intr-un final sa`si bata ala joc de ea. si atunci o sa`si dea seama cat de fraiera a fost. happy

| Anca explică:

Sper sa fie asa. Eu vreau sºo ajut. Nu vreau sa ma bag. Dar, daca nu ii dau nici un sfat si nu dezbat cu ea subiectul el, din pct meu de vedere, zice ca nuºmi pasa de ea.
Daca ii spun parerea mea, incearca saºi gaseasca scuze.

Io nu stiu ce sa mai fac... Da cred ca o sa o las sa dea cu capu de sus singura si sa si le traga singura. Atata timp cat va fi cineva sºo consoleze, va fi ca un vampir energetic.
Eu dupa o discutie cu ea, in starea asta, timp in care se imbata, plange, il ameninta la telefon, ii suna amantele si le ameninta, desi el ii spune : LASAªMA NU TE IUBESC! Eu cred ca e bolnava mintal altfel nu inteleg.
Fratele ei, care e fostul meu prieten a avut nenumarate certuri cu ea din cauza asta. Nu intelege si gata. L-a sunat si pe ala si iºa spus sa nu o mai caute cand ramane iar pe tusa.

Degeaba tot. Parintii ei nuºl suporta. Nu o intereseaza nici asta.

Zici ca-i un fel de Zeu personaju ala.

| xBebelushax a răspuns:

Pai...foarte dragut din partea ta ca te ocupi atat de mult de prietena ta happy mi-as dori si eu asa prieteni.pai probabil iubitul ei s`a saturat de ea deoarece baietilor nu le place sa fie cicaliti spune`i sa il intrebe usor de ce face asta si daca o insala...in cazul in care o insala trebuie sa uite de el. lumea e plina de baieti! inseamna ca nu o merita daca face asa, pur si simplu nu se potrivesc si trebuie sa inteleaga si sa mearga mai departe!