| cosmyn0001 a întrebat:

Am o prietena pe care o iubesc, si stiu ca si ea m-a iubit candva, dar acum de cate ori ii zic ca o iubesc, ea scoate limba. OARE ce sa insemn acest gest? Ce sa inteleg din limba ei?

10 răspunsuri:
| ExistaMosCraciun a răspuns:

Era o fata pe aici, pe site, care zice ca e vrajitoare, vezi daca pe langa cititul in carti, cafea si bobi, se pricepe si la citit in limbi.

| MsdfdsSeArde a răspuns:

Iti zic eu, prietene :->, ceea ce ai scris ca simti pentru ea ...si ea simte pentru tine doar ca se manifesta prin altfel de modalitati sau crede ca o pacalesti, si daca mai scoate limba spune-i "mai... daca mai scoti limba s'ar putea sa ti'o musc ". Glumesc laughing
Dar ai putea sa eu spui asa...in gluma si vezi cum reactioneaza :-> ca poate o sa'i placa raspunsul si cine stie :->

Sper ca te'am ajutat. By3winking

| angel4v3ryour a răspuns:

Cati ani are?thinking

| anonim_7506 a răspuns:

Mi-a trezit f multe amintiri placute intrebarea ta, m-a dat gata cand am vazut-o dar sa trec la raspuns. fata te vrea cu siguranta.cand scoate limba tu sarut-o fara sa stai pe ganduri ea asta vrea si iti spun din proprie experienta.Mai ales daca spui ca te-a iubit candva poate ca inca te mai iubeste insa nu are curajul sa-ti spuna asta. Sfatul meu este sa faci tu primul pas poate ca ea este mai timida dar tu incearca si crede-ma ca nu vei da gres.si daca vei face asta te rog sa scrii, eu iti voi urmari intrebarea

| anonim_7506 a răspuns:

Aa si urmeaza si faptul lui gotohell are mare dreptate.Va functiona crede-ma

| LiLWayne17 a răspuns:

Pai eu zic ca si ea te iubeste;? iti arata limba doara asa cum ar fi un idem la te iubesc mi se intampla si miewinkingbafta

| darckdreams a răspuns:

Cel mai logic ar fi so antrebi pe ea. poate e timida sau ceva de genu!

| cosmyn0001 explică:

Nu zic prea multe despre, dar stie sa iubeasca. Stiu sigur asta! Si acum imi pune o inimioara si o limba! Ce sa mai inteleg?

| cosmyn0001 explică:

Domnu anonom mersi mult pentru sfat. cred ca ai dreptate in legartura cu ce ai ziswinking

| cosmyn0001 explică:

Anonim** scuzeblushing