Era o fata pe aici, pe site, care zice ca e vrajitoare, vezi daca pe langa cititul in carti, cafea si bobi, se pricepe si la citit in limbi.
Iti zic eu, prietene :->, ceea ce ai scris ca simti pentru ea ...si ea simte pentru tine doar ca se manifesta prin altfel de modalitati sau crede ca o pacalesti, si daca mai scoate limba spune-i "mai... daca mai scoti limba s'ar putea sa ti'o musc ". Glumesc
Dar ai putea sa eu spui asa...in gluma si vezi cum reactioneaza :-> ca poate o sa'i placa raspunsul si cine stie :->
Sper ca te'am ajutat. By3
Mi-a trezit f multe amintiri placute intrebarea ta, m-a dat gata cand am vazut-o dar sa trec la raspuns. fata te vrea cu siguranta.cand scoate limba tu sarut-o fara sa stai pe ganduri ea asta vrea si iti spun din proprie experienta.Mai ales daca spui ca te-a iubit candva poate ca inca te mai iubeste insa nu are curajul sa-ti spuna asta. Sfatul meu este sa faci tu primul pas poate ca ea este mai timida dar tu incearca si crede-ma ca nu vei da gres.si daca vei face asta te rog sa scrii, eu iti voi urmari intrebarea
Aa si urmeaza si faptul lui gotohell are mare dreptate.Va functiona crede-ma
Pai eu zic ca si ea te iubeste;? iti arata limba doara asa cum ar fi un idem la te iubesc mi se intampla si miebafta
Nu zic prea multe despre, dar stie sa iubeasca. Stiu sigur asta! Si acum imi pune o inimioara si o limba! Ce sa mai inteleg?
Domnu anonom mersi mult pentru sfat. cred ca ai dreptate in legartura cu ce ai zis