Ai uitat sa pui intrebarea.Dar o banuiesc.Normal ca e o situatie ciudata. E ca si cum ea s-a "pastrat" pentru un neica nimeni.Nu stiu si nu pot sa inteleg fenomenul.In orice caz,sunt multe cazuri in care "fetele cuminti" sunt atrase de baietii obraznici,tocmai datorita fapului ca au experienta si stiu cum sa cucereasca o fata.El nu s-a simtit jignit,ci lovit " in amorul lui de Casanova".stiind ca poate avea orice fata isi doreste. Pentru mine,astfel de tipi,sunt un mare Zero,nu au nici o valoare.m-as simti "murdarita",nu pot accepta ideea sa ma atinga cineva care e dispus sa atinga orice.fufa. Fa-o pe prietena ta sa inteleaga ca dragostea adevarata,presupune respectarea principiilor partenerului,ca numai un " marlan",poate sa-i ceara sex oral. dupa o asemenea situatie.Fa-o sa inteleaga ca iubirea e fara sincope de acestea:vorbesc o luna,alte trei,nu.E ceva care nu merge. Spune-i ca "fiorii" pe care ii transmite acest baiat,sunt mai mult in legatura cu hormonii,decat cu dragostea adevarata.Fa-o sa inteleaga ca in astfel de persoane nu poate avea incredere,cum poate sa spere la un asa "tata" pentru copiii ei, desi asemenea tipi, chiar daca se casatoresc.nu tin de loc de familia lor, de copii.sunt niste biete animale intr-un permanent ritual de imperechere.
Daca ala ar fi iubit-o nu ar insista asa mult. Prietena ta ar trebui sa-l stearga de tot din viata ei.
Asa e cum ai zis tu el e un curvar, asta am vazut si eu din descrierea ta.ca sa-l uite trebuie sa-i de-a ignore pe mess, sa-i stearga nr de tel din agenda si pozele cu el.altfel nu poate scapa de asta, apoi sa isi faca un alt prieten