Pe mine ma enerveaza chestile astea"iubi,scumpete, iepuras,"
Pe bune?
Fostul meu prieten imi spunea:"iepuras, ursulet, etc"Intr-o zi m-am enervat si l-am intrebat ce sunt eu pentu el om sau gradina zoo.A ras, evident.
Referitor la intrebarea ta poti sa-i spui exact cum simti.Sa fiu sincera eu as prefera mai mult "my love" decat "zana, iubi etc".
Pai nu trebuie sa intrebi pe cineva cum trebuie sa ii spui.Ii spui cum crezi tu de cuviinta, insa doar atunci cand simti..nu trebuie sa-izici intr-un fel doar pentru ca ea te alinta si te simti oarecum indatorat.Ii zici cand intr-adevar vine din suflet. Daca acum nu este momentul potrivit, spune-i momentan pe nume, va intelege.
Vrea ea? Daca nu., pe nume va fi mai placut sa-si auda mereu numele ca sta pe buzele iubitului ei, dacat diverse nume...
Daca consideri ca un anumit cuvant o caracterizeaza, o poti striga cu acel apelativ. Fundita?
Savarina ( fiindca cred ca e dulce ca o savarina) si mai ales daca o cheama sava irina
Pai daca ea vrea sa ii gasesti un apelativ asta insemnand ca nu vrea pe numele ei desi eu cred ca ar fi cel mai bine sa ii zici pe nume. Ii poti spune in fel si chip de exemplu printesa, iubire, dragoste, frumoaso', scumpete, iubi etc. etc...
P.S.-Eu sunt 100% sigur ca ea vrea sa ii spui pe nume si atata tot. Adica nu cred ca i-ar displace sa isi auda numele pronuntat de iubitul ei.
Nah.pai cum consideri tu ca e mai bine si mai frumos. si depinde si de cat timp aveti relatia. ii poti spune sufletel,puiu,puiut. puisor,ingeras, iubire, dragoste, scumpa mea, micuta mea, ..etc sper sa iti fie de ajutor.
Remusopen întreabă: