Sincer la 18 ani cat are ea nu mi se pare normal sa isi refuze prietenul sa face Revelionul impreuna si sa faca cu parintii. si la faza cu inchisul telefonului iar mi s-a parut asa...
Incearca sa vorbesti cu ea fata in fata dar sa nu te enervezi. Spune-i pur si simplu ca nu are comportamentul potrivit pentru o relatie. Din cate vad tu chiar ti la ea, dar sa suferi tu ca sa o faci pe ea fericita nu e o metoda.:*
mai las-o un timp si daca nu se schimba stii si tu care e solutia... Imi imaginez ca ti foarte mult la ea.dar daca speri la ceva ce nu se va intampla niciodata nu o sa fie niciunul dintre voi fericiti.
vorbeste cu ea si incearca sa ii spui ca te-ai atasat foarte mult de ea si ca te afecteaza cand face asa.
TAKE CARE!
Pai, dragoste la distanta nu se poate.
Fazele alea cu tonul de ocupat ...Sunt cam misterioase. Pai nu stiu ce sa zic de ce iti dadea ton de ocupat, eu cred ca te ia te prost.Eu spun sa nu mai continui cu ea, sau sa vorbesti cu ea putin ca sa o intrebi ce se intampla. Si voi cum sunteti la distanta ar putea avea si un iubit. Eu iti recomand sa nu mai iti faci o relatie de la distanta pentru ca o relatie are nevoie de intalniri de macar o seara pe saptamana, mai niste iesiri cu prietenii in grup, si sa o lasi putin si pe ea libera. Unei femei nu ii place sa fie sufocata
Dacă relația nu merge de ce nu îi pui punct-ul?
Te amagești așa pînă la epuizare și tot vei ajunge la acest punct.
Nu este vorba că nu este ceva în neregulă cu tine ci pur și simplu fata aceasta nu este pentru tine, cu siguranță este mai indiferentă din mai multe motive, asta numai ea știe.
Încearcă să vorbești cu ea deschis și spune-i ce simti, calm și fără reproșuri și altele.
Nu trebuie să te lungești la vorba ci doar să fii scurt și la subiect.
Nu îți fă griji, există cineva pentru tine, sufletul tău doar că pînă atunci ai grijă să nu te pătezi, prea tare.
Ai încredere mereu ân tine.
Numai bine.
AlexEjmecheru întreabă: