| denid3nysa a întrebat:

Am o prietena si un baiat nu o lasa in pace acum cateva zile si i-a zis amore (prietena nu se poate intalni cu nimeni din cauza lui) unde e ea este si Baiatul asta!
Acest baiat e aprooape nebun dupa ea laughing prietena ia explicat ca nu va fi nimic intre ei da el nu vrea sa auda crying
Daca ea da in el rade!
Cred ca e obsedat de ea!
Cum poate scapa de el in maxim 2 zile? ce ar trebui sa faca fara sa-i raneasca sentimentele?

Răspuns Câştigător
| xAngelEyes a răspuns:

Zii lu iubitata sai zica aluia "bha copile nu sunt interesataa de un retardat ca tine, am iubit intelege dracu odataaa nu sunt interesata." Fara milaaaa!laughing))laughing) parerea meah.eu asa i-am zis la un baiat care era obsedat dp mne.si i-am zis dhute dracu ca am iubit si nu sunt interesata! Deci lasa-ma in pace! Si nu m a mai cautat love struck am scapat de ellove struck deci baftA! sau o alta varianta, sa nu l bage in seama, se v a plictisi si v a plecA successs!

4 răspunsuri:
| ignore a răspuns:

Sal ignore sa numai vb cu ea. cu cat da in el si se enerveaza l ce zice mai RAU o sa se tine dupa el. asa daca il ignora poate sa se puna si in cap daca vede ca nu il baga de seama o sa renunte.

| OanaSimpluu a răspuns:

Pur si simplu sa-i explice CLAR lucrurile happy sa-i spuna ca pot sa ramana prieteni si sa iasa in continuare la un suc. dar nimic mai mult ^^ iar el daca este baiat destept va intelege puppy dog eyes!

| xAngelEyes a răspuns:

Poi zii la iubitata sai zicA: "te rog sa ma lasi in pace! De cate ori sa ti zic? nu sunt interesata! daca mai iubi cu adevarat, mai lasa dracu in pace, sa mi traieosc viata! te rog.Lasa ma in pace nu ma mai cauta.parerea mea! laughinglaughinglaughing)eu asa am zis la un baiat care era obsedat! I-am zis ca daca ma iubeste cu adevarat, sa ma lase in pace zice el:chiar vr asta? Eu:da chiar vr. daca vr iesime afara dar altceva nimic mai mult... El:ok si a plecat successs si tzieee!; x

| dany_2021 a răspuns:

Ar trebui sai explice totul normal ca ea nu-l place ca nu crea sa aiba nimic intre ei. daca vrea sa scape de el ar trebui sa-i spuna chiar daca ii va rani sentimentele, el trebuie sa inteleaga totul asa cum este asta e parerea mea.