Te apropii de examenul de bacalaureat, cred. daca ai psiholog la scoala sau liceu, du-te si povesteste-i toate astea, si sa speram ca intelegi si incet incet o lasi mai moale. Nu ai nimic de castigat din asta, chiar nu iti dai seama?!?
Nu-i nimic grav, esti doar un admirator infocat al acelui Shawn.
Ca tine, mai sunt cateva mii de copii care-i iubesc muzica si stilul, dar va trece, odata cu trecerea vremii.
"O obsesie care pentru multi ar parea normala"Mda.Pentru ca multi sunt cretini. Daca voiai cu adevarat,"scapai"pana acum.Cu putina vointa.Tu vrei sa para ca la tine e diferit, ca e o problema mai accentuata, nu doar un moft, dar sunt slabe sanse sa fie asa.
Uite inca o persoana care stie ce gandesc ceilalti, bravo, ma, mai sunteti multi d'astia?
Stai linistita, as vrea sä fie ceva normal, si credeam ca este daca aveam vreo 13-14 ani, in plus sa nu-mi spui ca puteam scäpa fiindca nu esti in pielea mea, nu stii cum e cand dau intamplator de,, Mercy" in lista aia si nu pot sa nu dau, dau si dupa regret.
Poate ca e penibil ca la 17 ani sa fiu obsedata de o celebritate, dar e mai penibil sa pretinzi ca stii tot, ca stii ce-i in mintea altora, pupici. :*
De fapt, ti-am zis ca "sunt slabe sanse" sa fie cum spui tu, nu ca sunt convinsa ca nu e asa.Presupun ca daca era o problema, parintii tai si-ar fi dat seama.
Ești prea copilăroasă, sunt și idolii buni la ceva daca ai ce învață de la ei, așa e in adolescenta, am fost și eu fana unei trupe rock dar era în limita bunului simt, a trecut cu vârsta. Așa că stai liniștită, o să îți treacă!
Incearca alte melodii cu autor anonim sau eventual melodii cantate de artiste.
iti recomand sa incerci trap nation,are multe mixuri cu melodii populare si chiar sunt super... poti sa incerci sa asculti adele sau selena gomez, taylor swift, ariana grande, alina eremia, delia etc.
renunta la tricourile cu Shawn si cumparati unele de cuplu sau cu diferite imprimeuri... orice ar fi nu cu Shawn, da jos posterele de pe perete si alte chestii cu Shawn...
Ca sa poti uita mai repede de el sau macar sa-ti pierzi obsesia pentru el implica-te in diferite chestii...proiecte,ajutor social, acte de caritate etc...cu cat mai multe cu atat mai bine pentru ca nu ai mai avea timp sa te gandesti la el.
o alta varianta ar fi sa iti deschizi un blog sau videoblog ( pe youtube..pe scurt devi vloggerita) asa iti ocupi timpul scriind sau filmand.
hainele cu shawn le poti dona la casele de copii, sigur s-ar bucura de niste lucruri no si frumoase.
du-te la sala, refa-te si fii tare!
sper ca te-am ajutat