Și tu porți decolteuri și te îmbraci sexy, chiar tu recunoști dar vorbești de altele, vezi cum e sa placi pe cineva și să nu te placa, noi suntem obișnuiți cu asta.
Sincer, ai o singura solutie: iti iei inima-n dinti si-i zici pe sleau ca vrei sa faci sex cu el.
Chiar daca zice "nu", ii zici sa te sune daca i se scoala. Ii zici ca vrei sa devii servitoarea erectiilor lui.
Iar daca nu te crede ii zici ca pe loc sa te mangaie la pasarica, sa se convinga. Nu pleci de acolo pana nu te mangaie bine la pasarica (cel putin cinci minute).
Trebuie sa uiti de rusine si sa consideri aceasta actiune drept o misiune importanta pentru viata ta.
Daca ramai gravida: il iubesti ca sa faci copii cu el, nu pentru altceva. Deci daca ramai gravida ti-ai atins scopul.
Daca n-ai tupeu, ti-l ia alta cu mai mult tupeu.
Iar daca zice ca e homo, ii zici ca esti dispusa sa-l penetrezi anal cu degetele iar el iti poate face sex anal.
Buna.Poate daca nu se uita la tine, inseamna ca nu esti genul lui? Si nu ar trebui sa te afizei ca un obiect sexual pentru a starni interesul unui baiat. Cauta pe cineva alaturi de care sa vorbesti cu drag despre toate cele, sa aveti interese comune, deoarece de corp se plictiseste majoritatea. Nu mai ai ce descoperi la un moment dat, pe cand intelectul mereu mai ofera cate o surpriza, fiind in teorie un infinit.
Asa ziveam sieu frate multumsex sati ddea dumnezeu bravo
Esti doar o copila frustrata ca nu arati la fel de bine ca fetele alea. un mic sfat: scapa de atitudinea asta ca nu o sa-ti fie bine. Ce fel de baiat ar place o astfel de fata geloasa si frustrata?
Omul doar se uita, nu ai ce sa faci, mai ales daca nu sunteti intr-o relatie. Are omul ochii aia ca sa vada nu? Legat de tipele astea de 40+ chiar sunt niste boarfe, nu mai pot sa merg la mall ca se baga in seama cu mine o ciudata din asta de parca e zeita Afrodita si eu muritorul de rand gata sa pice la picioarele ei
Mall-ul este un loc unde fetele și femeile între merg ultra aranjate tocmai ca să fie privite de bărbați.
Problema e ca nu astea la 20-30 de ani ne îmbrăcăm așa toate boarfele trecute de 45-50. Înțeleg ca ai bani și bagi in aspectul tău fizic și silicoane, față, dar mi se pare penibil la 25 de ani sa umblii cu ochii dupa alea cu 25 de ani mai mari decât tine
În mall fetele și femeile se îmbracă să fie privite de bărbați.
Pe segmente de vârstă cele de 13 - 16 ani se îmbracă cel mai dezbrăcate.
Femeile de 45 - 50 de ani care merg în mall nu se îmbracă ca cele de 13 - 16 ani.
Femeile care poartă tocuri de 10 cm - 12 cm sunt mai sexy decât celelalte.
E bomba femeia, nu la genul asta se ținuta ma refer, ci la sani goi pe sub tricouri cu spatele gol transparente cu pantaloni tip chiloți tanga.
Decolteuri și eu port, tocuri, poate uneori mai sumar decât femeia ta. E o diferența mare între a fii sexy și a fii boarfă. Nici nu i-as fi dat 50
Va certați pe femeia omului?
Și ce aștepți?
Te despărți simplu, una este sa admiri o persoana " uite ce om frumos", " Ce bine arata" și alta este sa te gândești sexual sau mai departe de atât.
Dacă nici măcar nu se uita la tine și nimic, atunci problema nu este la modul cum te îmbraci ci la faptul ca probabil nu simte o atracție pentru tine ci pentru altele.
Fix alea dezbrăcate de care spui.
Totuși destul de urat sa jignești alte tipe " fufe" doar pentru faptul ca se imbtaca asa cum doresc ele, pana la urma nu e vina lor, ci a iubitului tău.
Cum sa de despartă daca nu se cunosc
Greseala mea, oricum nu poți obliga o persoana sa te placa nu simte deci
De acord
Stiu si eu? La varsta lui nu cred ca te va refuza daca-i propui sa faceti sex.
Nu as propune sa facem sex tipului din poveste sau altora care se comporta la modul ala când vad tipe pe strada.
Pentru ca sunt fix genul care o sa te vrea doar o data și pa, eu vreau sa fiu dorita de omul de lângă mine, mereu, altfel nu are ce cauta într-o legatura cu mine.
Dap, n-ai cum sti dinainte: poate fi doar o data sau poate fi timp de 50 ani.
Ce sa fie timp de 50 de ani?
Omul de scris vrea doar o aventura, ca asa sunt ăștia, se plictisesc și atat.
Simplu, l-aș lăsa în plata Domnului! Sincer! Nu merită prietenie, dacă nu este în stare să fie alături de prietena care îi este alături! Acesta nu este un prieten, ci doar un partener pentru sex. Și, goală dacă umblii, dacă s-a plictisit de tine, nu te va mai băga în seamă.
Asta arată că ai fost doar o aventură, o simplă parteneră de sex pentru el, nicidecum o prietenă!
Rupe relația de prietenie cu el! Mergi mai departe!
Ce prietenie are omule cu el
Urla frustrarea in tine. Ar trebui sa fii frustrata de atitudinea lui, nu de cum se afișează alte femei, ca asta nu este deloc treaba ta! Un baiat care te place, te place oricum ai fi, si îmbrăcată pana in gat. Daca eforturile tale nu i—au atras atentia, inseamna ca nu prezinți niciun interes pentru el.
Da, e absolut normal ca femeie sa arați ca o centurista. Hodoroaga de 40 de ani la menopauza cu tatele goale in bluze transparente de li se văd sfarcurile. Ultimele scursuri, mi-ar fi și rusine sa ies așa din casa, sa fiu și hodoroaga bătrâna. Probabil te numeri printre ele de îmi zici mie ca sunt frustrata
Esti frustrata ca baiatul respectiv nu se uita la tine, ci dupa altele. Daca femeile respective sunt "scursuri" si se îmbraca inadecvat, de ce le-ai copiat stilul si te ai imbracat si tu la fel sa ii atragi atentia tipului? ))) Te contrazici singura, mai bine lasi lumea sa faca fix ce vrea ea, si nu mai impune tu pentru altii ce e normal si anormal. Fiecare face ce vrea, nu ce vrei tu. Frustrata tot esti, stai linistita :*
Nu merg in tatele goale pe strada, doar boarfele merg. eu port sutiene
Acum inteleg de ce nu se uita baiatul ala la tine, esti prea redusă )))))
Ești o centurista care umblii fara sutien pe strada te ai atacat
linarkfts întreabă:
Bananacantareata87 întreabă: