anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am o problema. Acum cateva zile am fost cu prietena sa facem sex, in conditiile in care eu eram virgin iar ea nu. Problema este ca penisul meu nu era intr.o erectie completa. Probleme fizice nu am, penisul meu fiind in erectie completa de multe ori. Emotii nu aveam deoarece ma obisnuisem cu ideea. Ce ar mai putea fii?

Răspuns Câştigător
| Ecea a răspuns:

happy
Nu te mai masturba cateva zile, si o sa ai si erectie buna. Ni se intampla tuturor. Eu m-am masturbat intr-o dimineata si seara am avut ocazia sa fac sex, din pacate nu am avut cu ce... In mod normal functionez bine, insa masturbarea ne cam afecteaza viata sexuala. Nu iti face griji, doar ai grija sa nu te masturbezi in exces, nu face bine la viata sexuala.

6 răspunsuri:
| Wehes a răspuns:

Pai si eu as vrea sa stiu ce ar putea fii? Adica care e intrebarea, de ce era penisul in erectie completa thinking Daca asta era, nu e nici o problema laughing

| neutrino a răspuns:

Unii baieti au penisuri simple, ieftine, cu o singura functie: aceea de a face pipi. Urgent la medic sa iti spuna tu ce tip ai.

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Aveai emotii, dar ti le reprimai. este strict o problema psihologica.

| r3ally a răspuns:

Asta crezi tu k nu aveai emotii. Dar sa stii ca subconstientul tau avea emotii mai mari decat crezi. Data viitoare daca incerci sa re reaxezi si sa o iei mai usor si sa nu te gandesti ca faci doar "sex" vei avea o erectie absolut normala! Succes happy

| Rooobi a răspuns:

laughing))) prea tare raspunsu

| kamy01 a răspuns:

La-bageala dauneza rau.