anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am o problema! Am 12 ani si imi place de un baiat de 13. Mi-a dat semne ca ma place in fine... Si o fata de varsta mea mai nebuna m-a facut mami si pe el tati si ea e fetita noastra laughing si ea nu stie ca imi place de el. Si ea vrea sa ne combinam si i-a zis lui cand nu eram eu ca daca vreau sa fiu cu el ca mie imi place de el si el a zis ca se mai gandeste. Si azi a cantat de fata cu toti : Mami si tati se casatoresc si fac 1000 de copii laughing si ca ne-am logodit si chestii de astea. Problema e ca eu nu vreau sa imi fac iubit de la varsta asta. Dar daca m-ar intreba nu as sputea nu. Si nu vreau sa il indepartez de mine. Ce sa fac? Funda+ vot si la restul vot.Si va rog raspundeti!

Răspuns Câştigător
| 95Cosmin a răspuns:

Pai daca te intreaba ai putea sa ii explici ca la varsta asta nu esti pregatita pentru un prieten si poate pe viitor cand o sa fiti mai mari si o sa fi si tu hotarata veti putea fi impreuna. Mult noroc

| anonim_4396 explică (pentru 95Cosmin):

Pai.daca tu nu iti doresti un iubit de la varsta asta, ar trebui sa vorbesti cu el si sa ii explici...ca nu vrei sa iti faci prieten, astepti sa mai cresti, poate pe viitor o sa fie ceva intre voi.Bafta!

4 răspunsuri:
| Crisu a răspuns:

Sunteti copii! Ce puteti face voi intr-o relatie, de la varsta asta? El se comporta ca un copil, ceea ce si este de altfel. Daca te intreaba, nu-i spui nu, ii spui ca nu vrei o relatie de acum. Daca se supara si se indeparteaza, chiar dovedeste ca este imatur, pentru ca o persoana intreaga la cap nu s-ar supara.

| Bubuxx a răspuns:

Pai daca tu nu iti doresti sa iti faci iubit, nici nu trebuie...ar trebui sa vorbesti cu el, sa ii explici situatia, si poate pe viitor cand o sa mai cresti si o sa fi pregatito pentru un iubit o sa fie ceva intre voi.Bafta!

| EaDuduTza a răspuns:

Nustiu, e cam devreme de prieten, dar daca ii zici acum ca crezi ca e devreme nu cred ca o sa mai vrea sa fie cu tine peste ceva timp[ti'o zic din propria practika]Asaca fa tu ce crezi ca e mai bine!