Poi fa ce iti spune inima si nu ce zic prieteni ca e prea mica si etc daca o iubesti atunci vorbeste cu ea si spune-i asta si ei si fiti impreuna viata e scurta asa ca profita de fiecare minutel. Poate si ea te place dar te asteapta pe tine sa ii spui.Eu zic sa nu pierzi timpul
Bah, daca iti place de ea, eu zic ca numai conteaza varsta,si daca prietenii/amicii/tovarasii tai nu o accepta, e clar ca sunt gelosi si ca aia nu sunt prieteni, bft.
Are 12 ani. Pana o sa implineasca 20 ani o sa-si schimbe interesele si comportamentul de vreo 10 ori. Nu-ti bate capul, mai ales ca ai doar 16 ani, nu esti obligat sa ai o prietena.
Nu e faza de obligatie dar eu o plac f. mult si vorbim mult intre noi dar nu stiu dava sa ii spun ce simt.Nu stiu cum o sa reactioneze prietenii mei si nu stiu ce o sa iasa.Initial e ca o plac mult de tot.
Dragostea nu are varsta! Sant unii care is casatoriti cu o diferenta de 10 ani
Dragostea nu are varsta... Iti pasa asa de mult ce spun ceilalti daca tu o iubesti? repet: dragostea nu are varsta. Incearca sa ii spui asta daca crezi ca te face sa te simti mai bine. Eu am aceeasi problema invers, iubesc un baiat cu cativa ani mai mare decat mine si eu am doar 12. Cat despre prietenii tai... Chiar nu stiu.
Si eu am aceeasi problema ca tine, am 16 ani si ghici, m-am indragostit de o fata care are tot 12 ani, am vorbit cateva zile cu ea iar apoi i-am spus ce simt pentru ea, iar acum ce crezi? Maine am intalnire cu ea sa ne cunoastem mai bine . Parerea mea este sa vorbesti cu ea.
Nu prea conteaza ce iti spun prieteni eu nu ii prea bag in seama, eu zic sa faci ce simtyy...:*
Daca o iubesti combina-te cu ea! E in joc fericirea ta! Prietenii vostrii comuni, daca iti sunt cu adevarat prieteni o sa te inteleaga si o sa o accepte si pe ea. daca nu, inseamna ca nu-ti sunt prieteni cu adevarat. Trebuie sa te gandesti la tine si la ceea ce simti cu adevarat. Poate fi o relatie foarte frumoasa si nu merita pierduta