anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am o problema.Am 17 ani, nu am prieten si nici nu am avut pana acum.Cum ar trebui, in eventualitatea in care imi fac prieten maine sa-l sarut cand mie mi-e rusine si sa ma uit la baiatul pe care il plac? Nu inteleg cum pot comunica cu el.Trebuie sa mentionez ca sunt o persoana foarte introvertita.Nu e legat numai de baieti, dar ei reprezinta apogeul.

3 răspunsuri:
| cristimihailov a răspuns:

Buna,

Eu as face altfel in locul tau. M-as duce la o petrecere (sau la club) cu una sau mai multe prietene, si le-as ruga sa stea cu ochii pe mine. Sa nu patesc ceva rau.

Apoi m-as imbata. Totul va veni de la sine.

| Lavii007 a răspuns:

Nu trebuie sa ai vreo retinere. In cazul in care vei gasi un baiat cu care o sa ai o relatie totul o sa vina de la sine. Si eu am trecut prin asta si imi era foarte frica de momentul in care urma sa il sarut. A fost bine deoarece m-a luat prin surprindere si nici macar nu am mai apucat sa realizez ca ne sarutam
laughing Deci trebuie sa fi relaxata, daca tu crezi ca nu poti comunica cu el, cu timpul o sa te obisnuiesti, baiatul va cauta subiecte de discutii si te va face sa te simti in largul tau.

| adeluna a răspuns:

Pai daca maine ai avea un prieten, nu spune nimeni ca tot maine ar trebui sa-l saruti. Relaxeaza-te, nu sta nimeni dupa tine sa cronometreze cat iti ia sa te deschizi sau sa aproprii fata de cineva. Si nu are nimeni un check list cu chestii de bifat : sarut pana la varsta de..., etc.
Cand vei gasi baiatul potrivit, iti vor zumzai desigur toate antenele si nici tu nu te vei recunoaste cu cata usurinta vei face lucruri pe care le credeai atipice tie: sa-i vorbesti coerent, sa-l privesti mai mult de 3 secunde, sa-l iei de mana si, la momentul potrivit, sa-l saruti. Sau poate nici nu va trebui sa preie tu initiativa asta, ci doar sa-l lasi pe el sa te sarute.
Ah, si ai grija cu iti programezi creierul, pentru ca va face exact ceea ce-i ceri. Nu-ti repeta in sinea ta "sunt timida, sunt lasa, nu pot sa fac asta, mi-e rusine, nu stiu, nu pot, etc". Spune-ti in schimb "E ok, e ok. Calmeza-te, totul e in regula, pot sa fac asta", indiferent care ar putea sa fie motivul unui blocaj. Chiar functioneaza!
Uite ia exemplu http://www.youtube.com/watch?v=qR3rK0kZFkg