anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am o problema. Am 18 ani si sunt virgin. N am avut nici o problema cu asta practic nu mi a pasat. Insa am realizat ca trebuie sa fac asta fiind ultimul virgin din clasa. Asa ca mi am facut o prietena, si ea virgina si dupa 2 zile in pat cu ea. Insa o problema, nu mi se scula deloc. Nu reusea sa ma excite, mai ales ca tremura toata. Si asa am ramas cu penisul mort de ieri dupa amiaza, nici erectie matinala n am avut.

13 răspunsuri:
| TheMihutz a răspuns:

Nu-i o rusine sa fi si nu cred ca esti singurul din clasa si nici din liceu, multi se lauda zicand ca nu mai sunt virgini ca sa para macho happy

| I'mPerfect(a)! a răspuns:

Toti baietii se lauda intre ei cu cuceriri care de fapt nu au existat.
Cat despre problema ta cu erectia, era ceva de asteptat caci prima oara te poti pierde cu firea si sa clachezi!

Data viitoare fi mai relaxat si n-ar fi stricat sa astepti pana vei gasi persoana pe care s-o iubesti ca sa faci acest pas!

Poate respectiva nu te atrage si ajunsi in intimitate pe nepusa masa v-ati blocat amandoi!

Puteti incerca pana reusiti, desigur! Totusi, daca vroiai doar sa te dezvirginezi, n-ar fi stricat sa mergi la una experimentata.
Ma rog, e decizia ta!

| Silviu591 a răspuns:

Normal ca daca te grabesti.prima data e bine s`o faci cu cineva in care ai incredere.si care te face sa te simti bine.nu vezi in ce hal ai adus`o pe fata ai? de tremura. si nu cred ca esti singurul din clasa.nah.poti sa spui si tu usor ca ai facut`o si atat. dar nu spune cu cine.ca dupa daca aude fata ai pus`o

| romel a răspuns:

mai frate este un dar minunat sa fiii virgin dar nu crezi ca e mai bien sa astepti pina al casatorie sa te daruesti sotiei tale care si ia este virgian ca si tine de ce nu il lasi pet domnul sa iti daruiasca o sotie virgine ce vrei sa te spurce curvele pline de boli si de HIV atunci este treaba ta asta insemna moarte curata daca vrei sa ai copiii sanatosi si o viata biencuvitnata lasa-l pe domnul iisus sa iti daruiasca cei are el mai bun pet tine

| dulcica1 a răspuns:

Vrei sa o faci pe virginul fara probleme?
faptul ca esti virgin nu este nici o problema, unele fete chiarar vrea sa aiba prietenii virgini!
Nu este nici o rusine!
NUmai bine! Mult succes

bY: dulcica1

| Smarandica a răspuns:

Lol. ti-e rusine ca esti virgin? Esti cretin straight face
Pt fete e ceva super sa fii virginlaughing CAm putine raritati ca u prin romania.

kongeriket
| kongeriket a răspuns:

Ai motive să-ţi fie jenă că eşti virgin pentru tine ca om nu că eşti ultimul virgin din clasă.
Poţi să spui doar că ai făcut-o şi gata.
Ai mai mult răbdare cu prietena ta.
Totuşi, dacă insişti cu dezvirginarea cu orice preţ (deşi nu cred că o să-ţi placă) du-te la una experimentatăwinking
Succes.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ai vazut prea multe filme cu fraierii de americani laughing

stai linistit... nu este nici o graba...

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Si daca ai 18 ani ce? Eu am 21 de ani si sunt virgin, pur si simplu nu am intalnit fata potrivita.
Ar trebui sa fi mandru de asta, esti "curat".
Nu cred ca poate fi ceva mai frumos decat sa iti pierzi virginitatea cu fata iubita.
Nu trebuie sa stie nimeni ca esti virgin, decat prietena ta, daca te deranjeaza atat de tare.
Sfatul meu e sa astepti persoana potrivita pentru asta, altfel s-ar putea ca in viitor sa iti para rau...

| Smarandica a răspuns:

Lui openfire dc puii mei i-ati dat stupid?
Du-va. sa nu mai zic unde chiar nu steti cinstiti happy!
apai e clar.la pitipoance ca in Romania e greu sa mai fiti virgini.ca no sad Nu vo puteti controlaaa. happyangry

| elrusso a răspuns:

In primul rand nici n-ar trebui sa-ti pese ca inca esti virgin. ce, te iau colegii la misto din cauza asta? si eu sunt si am la fel aproape 18 ani ca si tine si chiar nu-mi pasa. cand o fi o fi dar nu vreau sa o fac doar ca sa fiu in ton cu lumea. cant despre problema cu sculatul, este probabil din cauza ca erai emotionat. se poate sa nu ai erecrtie din astfel de cauze. si faptul ca prietena ta tremura toata cum ai zis tu, a adaugat la asta. si, fara suparare, v-ati si grabit. incercati sa va cunoasteti mai bine, sa discutati si cand vreti sa treceti la fapte, sa fiti siguri ca vreti asta. la cum ai explicat sunt sigur ca nici tu nici fata nu erati destul de pregatiti emotional. chiar este cineva pe forumul asta care are 21 de ani si cere sfaturi despre sex pentru ca si el este virgin, asa ca nu inteleg care-i rusinea.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

N-ai nici o problema, nici tu nici prietena ta; penisul tau a stiut ca atunci nu era momentul pentru dezvirginare; mai asteptati pana veti fi pregatiti cu adevarat; astfel de momente nu vin asa la comanda; trebuie sa le simtiti

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Stai linistit prietene, sigur nu esti ultimul virgin din clasa. Multi se lauda ca sa para macho, dar n-au vazut pasarica de fata de cat in filme si-s rupti de laba.