E sex oral, nu prea stiu tipi carora sa nu le placa desi nici eu nu intelg faza cu buzele, probabil le ai frumoase si sunt atragatoare.
Acum, nu o sa ma bag in deciziile tale, pentru ca esti singura care poate judeca ce e bine sau rau pentru tine. Insa, o relatie de lunga durata fara sex oral e cam plictisitoare, parerea mea.
Daca asta inseamna ca o femeie se respecta, o sa ma multumesc cu una care nu se respecta.
Una e sa va faceti sex oral reciproc sau sa ii faci oral si dupa sa faceti ceva. Si alta e sa vrea doar oral de la tine si doar cu prezervativ fiindu-le frica ca iau ceva de la o fata virgină si ei laudandu-se cu toate ca le-a facut oral altora si le-a facut nu stiu ce si alora care le-a facut erau clubașe umblau bete mereu. De la alea nu luau nimic?
Nu vad care e problema, e un semn foarte ușor de recunoscut ca trebuie sa îți cauți alt tip.
Practic nu a existat nici macar un motiv care sa poata fi considerat plauzibil de a fi tratata in modul descris. Fiindca ai precizat ca in ultima perioada ti-ai inceput viata sexuala, rezulta ca totusi pana la urma s-a produs si exceptia de la ''regula''. Sa ai parte cel putin de acum incolo de o viata sexuala placuta si cat mai satisfacatoare. Multa sanatate!
Cred ca se feresc de tine ca esti virgină si probabil nu vor ca ei sa fie primii. Dar la oral nu raman "semne"
Fă-ți alt iubit, și când ajungeți în acel punct de discuție, îi spui clar. Vrei oral? Bine, atunci este normal să vrem amândoi, deci va urma poziția 69. În acest fel veți fi amândoi satisfăcuți și în același timp.
beausingurlamasamea întreabă: