Nu o lua chiar asa in tragic. Ca baieti, unii ne implicam prea mult intr-o relatie. Dar nu vrem sa vedem anumite semne ale fetei pentru ca suntem prea orbi de iubire. Sper sa nu ma refer la tine.
Acum te-ai convins ca sunteti facuti unul pentru celalalt.Esti naiv maxim. Poate ca nu are semnal pe unde o fi. Nu dispera.
Sper sa fie asa cum zici, dar daca o pierd nu stiu ce voi face.
Nu o lua chiar asa in tragic. Ca baieti, unii ne implicam prea mult intr-o relatie. Dar nu vrem sa vedem anumite semne ale fetei pentru ca suntem prea orbi de iubire. Sper sa nu ma refer la tine.
Mie mi-ai dat 4 sau 5 mesaje la rând fără ca măcar să-ți răspund sau măcar să fiu fată.
Dacă faci la fel și cu ea, ești o cauză pierdută, oakyoac.
Să insişti!
Luptă pentru femeia vieţii tale!
Okay, okay.
Nu face asta.
Ai răbdare, fii mai rece, se întoarce ea dacă vrea.
Si tu de unde sti asta?
Ar fi prea usor daca ti-as spune.
Deci tu esti aceeia?, nu?
"Suntem făcuți unul pentru celelalt"
Bullshit.
Sărind peste gândurile tale iraționale, tipice îndrăgostiților; Poate are nevoie de spațiu, sau n-are chef să vorbească, u know, bad mood or something
Ideea e să n-o sufoci. Atunci când își va reveni din orice ar avea acum, sunt convinsă că-ți va scrie.
Exact Asta e black heart ase ca mine. Poate nu are telefon poate e pe WC are dezinterie cronica. Cu cat sunteti mai indragostiti si mai persistenti sunteti vazuti/sau chiar disperati. si eu unu daca as da de asa o disperata ma baricadez in casa si ies doar ca sa imi verific posta :O ~SHITSTORM~
Salut! Alte metode ca sa dai de ea nu ai? Gen scoala, acasa, telefon fix? Poate si ea are examene si parintii i-au luat telefonul ca sa se concentreze mai bine pe invatat.
Trebuie sa iti dau un raspuns.Vezi daca e un vis sau daca ai vazut un film de genul asta recent