Dat fiind faptul că ai făcut sex neprotejat este posibil să fii însărcinată. Faptul că ai făcut un test de sarcină după 3 zile şi ţi-a ieşit negativ nu înseamnă nimic. Pentru a fi concludent testul de sarcină pe care îl face trebuie să aştepţi cam 21 de zile. Sfatul meu este să faci un test de sarcină la 21 de zile de la contactul sexual neprotejat şi data viitoare să te protejezi dacă nu vrei să ai un copil.
Testul facut la 3 zile de la contactul sexual nu are absolut nici o insemnatate, zero sanse sa te poti baza pe rezultat. Simptome au numai o mica parte din femeile insarcinate si ele apar cam la 4-5 saptamani de la conceptie. Intotdeauna primul simptom e lipsa menstruatiei. Ca sa te poti baza pe testul de sarcina trebuie sa-l faci la minim 21 de zile de contactul sexual neprotejat, pana atunci numai Dumnezeu stie daca esti sau nu insarcinata.
Dupa 21 de zile de la data contactului sexual trebuie sa iti faci testul iar dupa 2-3 zile sa il repeti.Invata sa te protejezi folosind prezervativul ca tu vei trage ponoasele, e vorba de sanatatea ta.
Da este posibil, trebuia ca in primele 72de ore sa iei pilula de a doua zidu-te la un doctor
Testul iti zice sigur daca esti sau nu insarcinata doar dp 2 saptamani cel mult.Hmm este posibil. Dar daca imediat dupa actul sexual ai fost la baie si ai eliminat exista sanse sa nu ramai.Nu te stresa foarte tare ca si din cauza acestui aspect iti poate intarzia.Bafta!
Daca ai facut testul si a iesit negativ, e ok! dar mai fa unul peste cateva zile! mici sanse sa ramai
Testele de sarcina se fac la 7-8 zile dupa contactul sexual. iar din cate m-am documentat si eu simptomele apar cam dupa 2-3 sapatamani. Este foarte posibil sa fi insarcinata. Repeta testul de sarcina. DAR cel mai bine ar fi sa te duci la ginecolog. BAFTA
Sal.desigur ca shansele de a ramine insarcinata sunt mari, mai asteapta putin poate vine ciclul, daca nu mai fa un test, sau cel mai bine in acesz caz ar fi sa pleci la medic! succes si sanatate, pe viitor nu va jucati asa, fiti mai precauti!