Toate facem asa.
Este pur si simplu faptul ca vrem sa fim bagate in seama, nu sa bagam noi.
E o chesti de- fetelor
Lasa-te cautata, nu cauta tu!
Exista prea multe posibilitati. Ori nu prea sta pe langa telefon, ori este genul de fata care asteapta mereu sa faci tu totul, ori e putin cam curvistina si "vorbeste" cu mai multi, apoi asteapta sa vada care isi da mai mult interesul
(cunosc fete de genul).
Acum nu stiu ce sa spun.Fa ce a spus si December. Daca te place cu adevarat, o sa dea un semn la un moment dat sau o sa iti reproseze ca nu ai mai cautat-o.
Hm. da. Am mai intalnit cazuri din astea. Am patit-o si eu odata. E cam aiurea intr-adevar. E posibil sa se astepte ca la inceput sa-ti dai tu interesul cat mai mult, cu toate ca nu e ok deloc asa. Mai avem si noi nevoie de o garantie ca se implica si ele intr-o posibila relatie. In cazul tau cred ca asteapta sa faci tu totul la inceput cel putin. Daca e asa, repet: nu e ok deloc. Cel mai simplu e sa faci urmatprul lucru: nu o mai suna deloc cateva zile daca e cazu si vezi daca da ea vreun semn.
Trebuie sa recunosc ca uneori si eu fac asta.
In general nici nu imi dau seama, sau cred ca daca ii arat baiatului la intalnire ca ma simt bine in compania lui nu mai trebuie sa fac altceva.
Ori pur si simplu sunt de moda veche si prefer ca baiatul sa aiba mereu initiativa (ceea ce recunosc ca nu e corect) sau de vina este timiditatea.
Nu stiu daca ce ti-am spus te ajuta in vreun fel, ma gandesc ca poate i se potriveste ceva de aici si prietenei tale.
Multa bafta!
S.ar putea sa fie si sa se astepte sa o surprinzi..s.au are o relatie cu altu... Si baietii ar trebui sa faca primul pas...Nu stiu..acuma depinde si de felul ei..mai intereseaza-te si tu de la prietenii ei cum se simte, ce nu-inplace ce-i place.
Bun,nu am spus, dar nu-i cunosc prietenii si nici ea pe ai mei asa ca, nu merge faza asta.Iar de surprins, nu ai cum sa surprinzi o fata mai mult decat am facut eu
Asta e faza, in cele 2 intalniri ne-am simtit extraordinar amandoi, am avut ce vorbi, am fost romantic, am bagat vrajeala...mai mult de atat nu pot faceSi ei i-a placut totul.Nu inteleg chestia cu telefonul
Am uitat sa spun, ca la a doua intalnire am stat numai bot in bot(ca sa zic asa)
Mutubal întreabă: