Buna! Uite asa mi s-a intamplat si mie inainte! Iubeam un baiat care m-a facut sa sufar el avea prietena iar eu plangeam mereu dupa el! Mai ales cand a plecat in armata! O sa-ti treaca sentimentele astea cu timpul ai sa vezi! Si inca ceva stai linistita nu o sa-l uiti tine minte asta ''prima dragoste nu se uita niciodata''! Sper ca te-am ajutat! pop:*:*:*
Delia,eu nu zic sa-l uiti dar daca sentimentul vostru nu e reciproc...nu mai are rost...dar incearca sa-l intrebi si poate acel sentiment pe care-l ai pentru acel baiat va deveni reciproc Ma bucur ca te-am ajutat!
Draga Delia! Eu nu iti spun sa il uiti dar am fost in aceeasi situatie ca a ta si bunicum meu vazandu-ma suparata i-am spus ca este din cauza unui baiat care nu ma baga in seama si el a zis ca eu probabil cred ca il iubesc si mia explicat ca daca iubirea nu este impartasita inseamna ca nu-i iubire ci fantezie, la fantezie trebuie doar sa lasi timpul sa treaca, dar daca este o posibilitate sa te placa nu ezita sa intrebi, eu am intrebat pe acel baiat si iubirea era reciproca :X chiar daca ma ignora nu vroia sa stie, uneori baieti nusi dau seama cand se indragostes dar trebuie sa intrebi tu, sa nu eziti. Mia placut ca pot sa te ajut! PaPa:*:*
HappynewCenusa întreabă: