| Anonima_3412 a întrebat:

Am o problema.Am un prieten de ceva timp.Eu am 15 ani, iar el la fel. E cam jenant, dar vrea sa-mi bage degetul.Si eu nu vreau, suntem prea mici chiar nu intelege? Mi-a zis sa nu ma gandesc la sex, ca e constient si el de varsta noastra. Dar nu stiu ce sa zic.Sa il las? Eu nu as vreastraight face dau funda si voturi!

14 răspunsuri:
| kiddu_1282 a răspuns:

Nu stiu. ramane la parerea ta.
Eu zic ca nu ar trebui.

| anonimatus a răspuns:

Nici nu te gandi! daca acum iti baga degetele peste tot la 18-19 ani ce mai face?

| Deni7 a răspuns:

Bineinteles ca nu.Atata timp cat tu nu esti de acord, nu ar trebui sa-i permiti.
Este corpul tau si tu decizi ce e mai bine pentru tine.
Sper ca te-am ajutathappy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Faci cum vrei dar sa stii daca iti baga degetul e posibil sa iti rupa himenul si sa te dezvirgineze.Deci,aveti grija, daca totusi il lasi, spune-i sa nu-l bage prea adanc
Bfta!happy

| ana_2324 a răspuns:

Eu i-as explica ca nu vreau sa faca asta deoarece sunteti prea mici!

| MMihai a răspuns:

Măcar să îi tai și să îi pilești unghiile înainte și să se spele bine cu apă și săpun sau detergent, și să le clătească cu apă, după care să își dea cu spirt pe mâini. După asta spirtul trebuie lăsat să se evapore!
Mai departe vedeți voi ce faceți!

| I'mPerfect(a)! a răspuns:

Nu il lasa ca te dezvirgineaza si peste inca 2 zile o sa vrea siguuur sex.
Esti prea mica si sexul nu intra in ecuatie deocamdata.Peste 3 ani ar trebui sa te gandesti la asta.

| Immortal_3666 a răspuns:

Daca tu crezi ca nu e bine spune-i foarte frumos sa nu se supere pe tine sau doamne fereste sa ajungeti la un viol, pune-i ca nu vrei.

| Ctiberiu a răspuns:

Pai sunteti cam mici dar nu e bine nici sa stai sa il lasi cu p.a in mana ca un gay, eu doar i-as arata si atat.

| szergiu a răspuns:

Nici gand sa il lasi. happy Daca chiar isi doreste lucru acesta ii poti spune ca mai bine ar fi sa faceti petting. [Adica sex fara penetrare]. Spun sa nu il lasi sa faca lucru cu degetu pentru ca el fiind nespalat pe maini si introducand degetu acolo intruduce o multime de microbi in organul tau genital. Iar in petting fiecare ar trebui sa faceti un dus inainte... sau cel putin sa fiti curati.

| Andreea_2764 a răspuns:

Sfatul meu.este ca sunteti prea mici ca sa va bagati degetele ori unde...nu stiu asta este parerea mea, tu decizi pentru ca, cu viata ta faci ce vrei sh doar tu poti deci de acest lucru.Si eu spun ca nu ar trebui sa il alsi.te pup sh succes... funda?:X:X:X

| Rebeca_8189 a răspuns:

Eu zic sa nu il lasi.

| maryan94 a răspuns:

Eu nu pricep! Unde sa-ti bage degetul? in ochithinking Nu-l lasa, ca risti sa iti pierzi vederea laughing

| HELENA_7434 a răspuns:

Categoric nu...parerea mea