| yappi a întrebat:

Am o problemastraight face Anul trecut eu am mers la ore la matematica cu inca o prietena/colega dar anul acesta ea a inceput sa mearga iar la ore cu o alta colega de a noastra pentru ca eu nu am mai vrut sa merg. Mama a hotarat sa merg din nou la ore si a vorbit cu profesorul care a spus sa merg deodata cu fata cu care am fost si anul anterios stiind ca ea mege deja cu altcineva iar asta i'am spus despre ce este vorba si a zis"pai eu merg cu X" i'am explicat ca asa o spus profesorul si m-am gandit sa facem cumva sa fie bine sa mergem toate trei dar cand a auzit asta a spus ca suntem prea multe. Nu mi-a convenit va dati seama pentru ca o consideram prietena buna dar eu luni trebuie sa merg la ore deodata cu ea si nu stiu ce sa fac ca nu vreau sa ma bag si profesorul asteapta sa merg. Ma simt prost ca am ajuns in situatia asta.straight face Cum ar trebui sa fac? Sa merg sau nu sau ce pot face sa ne intelegem cumva cu treaba asta?straight face FUNDA :* si scuze categoria:d

1 răspuns:
| doinitza12 a răspuns:

Fii mindra mergi si arata-i ca nu te poate ea invata ce sa faci... tu mergi pentru ore. iar eu in locul tau nas mai vorbi cu ea. inseamna ca nu e o prietena buna daca iti face asta, pa team pupat