In primul rand:...Nu mai crede asta pentru ca vor doar sa te sperie.In scoala, sau langa scoala nu ti se poate intampla nimic fiind badigarzi.Nu-i mai crede.
In al doilea rand:...Intre intrebarea asta si categoris dragoste si sex nu are nici un sens.
Tu iti asumi responsabilitatea. Este problema ta daca lasi mailul deschis, raspunzi pentru asta. De aceea exista parola, ca sa iti protejezi contul. Nu ai facut-o, asta este, nu mai conteaza ca n-ai facut-o tu, e ca si cum ai facut-o.
Fa-ti id nou. Zice ca ti-o schimbat cineva parola si nu stii cine a fost.
Si bate-l bine pe vartu sa tina minte.
Fă-ţi un nou id şi trimite pe vechiul un mass în genul:
* Îmi cer scuze persoanelor jignite. Mă jur că nu am fost eu, ci vărul meu. Da-ţi ignore acestui id ca să fiţi siguri că nu veţi mai fi batjocoriţi. Noul meu id:..."
Şi data viitoare nu mai intra pe mess la vărul tău sau chiar dacă intrii, fii sigur că te deloghezi inainte să-şi bage el botul.
Baftă!
La 13 ani are nevoie de parinti? se poate descurca singura!
Esti unul din copii maturizati prea repede?
Zii parintilor lui, schimbati parola si urmeaz-o, mai departe pe "MamTrezitPeOAltaLume"
Aici se vede cine iti este prieten cu adevarat si cine nu! Cine chiar iti este prieten te va crede si nu va pune la indoiala sinceritatea ta... Oricum, eu cred ca ar trebui sa iti faci alt id unde sa iti adaugi in lista doar prieteni apropiati cu care te intelegi bine si care au incredere in tine.PS:fii mai atenta alta data sa nu iti mai lasi mess-u deschis daca nu esti acasa. Sper ca te-am ajutat:*
Fa-ti un alt id. Dar trage-i bataie buna lu varat-o mai intai...sa se inveteminte!