| Anamaria9518 a întrebat:

Am o problema, astazi de dimineata ma simteam nasol( aveam o stare aiurea) si l-am sunat pe iubitul meu ca sa vorbesc cu el ca apoi ma simteam mai bine, a raspuns foarte sec si fara chef la telefon ( la mine se auzea pe findal melodia de la sore- mi-e dor sa iti fie dor) si la un moment dat m-a intrebat ca ce e cu mine ca sufar dupa careva? La care eu i-am raspuns ca nu am dupa cine sa sufar si el a zis ca din ce ascult eu aia isi da seama, eu i-am raspuns multumesc ca ma crezi si el a zis ca dupa melodie si dupa cum vorbesc asa se pare, i-am explicat ca nu sufar si ca ma simt doar naspa si el foarte sec mi-a zis ca vorbim cand iti revii si nu a mai zis nimic. De atunci nu a mai dat nici un semn. Ce as putea face? Ar trebui sa ii trimit eu mesaj prima? Va rog frumos ajutati-ma sad

4 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Razbunarea ii dulce...incearca.nici nu ii pasa de starea ta psihica, ce fel de iubit e si asta?

| jrockfreak a răspuns:

Lasa-l sa se calmeze. oh go on Daca zici ca a raspuns fara chef, probabil a patit si el ceva. thinking Eu personal iti sugerez ca daca tot tu esti prima, macar sa fie dupa un timp, nu una doua.winking

| Radu_Mocanu_1990 a răspuns:

Faci o mu3?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poate l-ai prins intru-un moment mai prost, era indispus. Dar dc simte cu adevarat ceva pentru tine, l-ar interesa starea ta. Unii baieti sunt mai insensibili. Pt moment lasa-l asa poate va da un semn dc nu, tb sa il iei la o discutie mai serioasa. Toate cele bune.