Daca el nu vrea sa te inteleaga cred ca el chiar nu tine la tine.sau poate ca nu te cunoastea indeajuns de bine.ca a te poate intelege /iubi
Un sfat bun.lasa-l putin timp pana uita chestia asta daca vezi ca nu intelege si tura viitoare nu mai face prostia asta. poate te-ai uitat intr-adevar la el dar erai concentrata asupra subiectului ce il vb si nu ai dat importanta mare sa il vezi. timpul rezolva multe.si chiar daca mai spune ceva cere-ti scuze si spune-i ca iti pare rau ca ai gresit.nu e greu de spus asta.si in plus capul plecat sabia nu il taie.nu uita de acum inainte ca este sensibil. daca nu ma insel este zodia leu.acorda-i o mai mare atentie si totul se rezolva.succes
Poti sa vezi ce cineva chiar si de aproape si sa nu reconusti sunt unele persoane care nu recunosc persoanele cu care lucreaza decat dupa locul de munca sau dupa o caracteristica anume...
nu este ceva de care sa iti fie rusine daca asta este cazul numai ca trebuie exercitiu sa "te antrenezi"
Spune-i clarr" CREZI CE VREI! eu stiu ca nu te-am vazut si mi`e de ajuns! funditzuca?
Lasa-l ca tara-i plina de baieti,daca te duci la el cu rugaminti si chestii de-astea iti prinde slabiciunea si o sa te transforme in sclava lui, genul acesta de baieti sunt foarte smecherasi si posesivi, spune-i verde in fata ca vrei sa va despartiti si vezi cum reactioneaza
Nu stiu. suntem cei mai buni prieteni. sau cel putin. eram!
el e un baiat super.dar cand i se pune pata.
si i-am spus foarte clar, am facut pe indiferenta.dar totusi.are un caracter prea puternic