| Alina09 a întrebat:

Am o problema. Baiatul de care imi place are prietena dar stiu de la o prietena comuna ca se cearta des cu ea si ce de aia a iesit cu mine. Problema e ca acum nu se mai poarta la fel ca inainte..si nici macar nu ma mai cauta asa des...Acum a intervenit un alt baiat vrea sa aiba o relatie cu mine, dar problema e ca eu nu simt nimic cand sunt cu el. azi m-a sarutat si nu am simtit absolut nimic. si tot la baiatul de care imi place ma gandesc. voi ce ma sfatuiti sa fac?

5 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

O persoana care se saruta cu cineva care nu ii este drag, crede-ma ca nu mai are nevoie de nici un sfat.

| Azµre a răspuns:

Să te desparți de actualul să nu-l faci să sufere!

| buburuza2007 a răspuns:

Sa alegi,sincer mie mi se pare ca baiatul care a iesit cu tine a vrut doar sa se refugieze in tine,atat,din moment ce si-a schimbat atitudinea fata de tine,asta reiese,eu zic sa fii sincera cu cel pentru care nu simti nimic, iar pe celalalt sa-l lasi in pace, esti piesa lui de schimb, mie asa mi se pare, succes

| supradozadenebunie5 a răspuns (pentru buburuza2007):

Sunt de aceiasi parere cu tine nu merita sa se tina dupa un baiat care nu o merita

| stefan251 a răspuns:

Il nu stie ce pierde ..esti o fata de nota 10 frumoasa. eleganta mi-ar place sa ne cunoastem.big grin