Buna, nu are rost sa mai speri ca te impaci cu el...ca si daca te vei impaca si apoi te va lasa iar pentru acea fata sau pentru alta atunci tot tu vei suferi.Mai bine vb cu alti baieti si incearca sa il scoti pe acesta din minte, chiar de e greu, poti reusi.Nu merita sa suferi pentru el din moment ce el o iubeste pe acea fata, nu te poti impotrivi, trebuie sa fi tare si sa treci peste.
Mai sunt baietii, sigur ai sa gasesti si tu unu care sa te iubeasca cu adevarat, lasa-l pe el cu iubirea lui.Nu trebuie sa te umilesti pentru el si sa il accepti daca se va intoarce la tine, ca doar nu esti tu roata de rezerva.
Eu iti propun sa nu mai vb cu el, fi indiferenta, poate cine stie...intr-un final isi va da seama ca simte ceva pentru tine, dar mai bine nu mai tine deloc legatura cu el. Daca tot vb cu el, nu ai sa il poti uita, vei suferi mai mult.
Ai grija de tine si ai grija ce faci cu el ca vei suferi mai mult daca continui sa comunici cu el.
Hei...nu este o relatie de viitor!
Vei fi ranita...si tu nu meriti asta!
Daca el inca tine la fosts prietena sigur va vrea sa se intoarca la ea!
Gaseste-ti un baiat bun...care nu are prietena sau care nu sufera dupa una!
Multa bafta si multa, multa dragoste!
E greu cand incerci sa uiti primul iubit, primul sarut, prima intalnire, prima dragoste... De uitat nu cred ca poti uita acest episod din viata ta, desi esti la inceput si vor fi multe astfel de intamplari. Asa e cand iubesti, te bucuri si suferi, asta o face atat de ciudata uneori...
Eu zic ca poti continua sa sa ti legatura cu el, doar pe mes insa...
Gaseste un baiat care te va iubi sincer, sunt sigur ca vei gasi.
Succes!