O secretie vaginala abundenta care sa se si scurga din vagin in afara acesteia se produce doar in cazul unei excitatii suficient de intense incat sa provoace senzatia de placere sau satisfactie. Daca la prima activitate de natura sexuala nu se va produce suficienta secretie vaginala incat aceasta sa-ti umezeasca vaginul foarte bine/intens, vina nu va fi a ta, ci a partenerului fiindca se considera ca EL este vinovat si incapabil sa te excite in mod corespunzator. Deci nu are nici un rost sa te ingrijorezi in mod inutil. Sanatate.
Pana mergi la femei, incearca sa-ti cunosti corpul si sa iti controlezi ejacularile si vei vedea cu timpul ca fluxul este direct proportional cu dorinta sexuala.
Daca este vorba de sangerarea care se poate produce sau nu in momentul dezvirginarii reale depinde de starea actuala a himenului tau. Probabil ca prin acea masturbare doar ti-ai lezat putin sau partial himenul si intr-un astfel de caz se va produce o noua sangerare identica sau chiar mult mai abundenta. Insa trebuie sa stii ca in cazul a circa 42% dintre femei sangerarea lipseste cu desavarsire deoarece himenul lor are o astfel de constituire din nastere. Acesta este un fragment din urmatorul articol : ""Adesea în trecut, dar şi în zilele noastre, este cerută dovada virginităţi unei fete, iar legat de acest aspect s-au dezvoltat numeroase obiceiuri legate de momentul deflorării. Situaţia a dus la numeroase drame, cu atât mai mult cu cât conform studiilor medicale, doar 42 dintre femei se nasc cu un himen care poate sângera în momentul deflorării. La circa 47 % dintre femeile lumii, himenul este foarte flexibil şi se rupe relativ târziu după primul contact sexual, în schimb în cazul procentului de 11 % dintre femeile rămase, himenul acestora este atât de subţire încât se poate rupe cu uşurinţă în timpul unor mişcări mai ample ale corpului, spre exemplu în timpul efortului intens depus la sport, la mersul cu bicicleta, sau în urcarea unui munte."" http://m.descopera.ro/cultura/13625327-de-ce-nu-ne-mai-plac-virginele Multa sanatate.
Sangele mi-a curs din interiorul vaginului, nu himen
Atunci a fost doar inceputul. Cand vei face sex cu cineva, atunci va curge mai multa sperma.
Cauta pe google masturbarea-un act sinucigas. Si apropo daca vrei sa iti curga atunci nu o mai face di lasa testiculele sa se umple iar daca simti ca te dor la un moment dat nu te agita ca exista emisii nocturne o sa se elibereze in timpul somnului. Oricum citeste daca vrei ce ti-am spus si sper sa te ajute. Multumesc
Da,cand te viziteaza succubele, te alegi cu acele polutii nocturne.
"Am citit-o. Virgiliu Gheorghe nu e om de știință, iar cartea este o adunare de obsesii și manifestări paranoice lipsite de orice suport. Presupun că acum glumești, nu? Nu poți, în mod serios, într-o discuție serioasă, să-mi recomanzi așa ceva. Cartea ar fi revoltătoare dacă nu ar fi hilară. Și acum vorbind serios, spune-mi o carte adevărată, nu îți mai bate joc." Brigaela.