| cristinutzik a întrebat:

Am o problema! Cand ma culc cu prietenul meu zici ca intra in transa. Uita de tot si nu mai tine cont ca ma simt eu bine sau nu. Cand eu ii zic sa se opreasca el nu baga de seama si incepe si mai tare. L-am lovit o data din cauza asta si s-a suparat pe mine. Eu i-am explicat de ce am facut asta si i-am spus sa nu mai faca asa ca ma doare dar tot nu tine cont. Il intereseaza numai placerile lui. Cum il fac sa inteleaga ca nu ma simt bine cand ma culc cu el?

12 răspunsuri:
| monyk a răspuns:

Buna, greseste foarte mult! El trebuie sa tina cont si de tine, de cum te simti tu, sa te faca sa te simti bine si sa iti respecte deciziile.
Eu cred ca ar trebui sa vb.serios cu el despre asta si daca mai continua asa, nu te mai culca cu el, inseamna ca nu te merita daca tot asa o va tine.
O persoana care iubeste trebuie sa tina cont si de nevoile si sentimentele partenerului, nu sa isi faca el damblaua si tu sa te simi aiurea, amandoi trebuie sa o faceti intr-un mod placut, sa va simtiti amandoi bine si nu sa iti fie groaza sa o faci cu el!
Comunicarea e cea mai importanta, trebuie sa discuti cu el pe aceasta tema, daca te iubeste, va tine cont de ceea ce ii spui si ceea ce iti doresti, daca nu, atunci renunta la activitatiile sexuale daca nu te simti bine langa el! Poate nu va potriviti, dar oricum e aiurea din partea lui sa nu te asculte, ci sa iti faca din contra! DAca il intereseaza numai placerile lui inseama ori ca nu tine la tine prea mult, ori nu te respecta sau e prea egoist si vrea numai lui sa ii fie bine.

Abh
| Abh a răspuns:

Daca nu te asculta si nu tine cont si de placerea ta, inseamna ca nu sunteti compatibili sexual.

| Floreenofficial a răspuns:

Da-l incolo! se pare ca e un idiot! draga tu ti l-ai ales tu te culci cu el! data viitoare fii mai atenta! sry dar iti vreau binele!

identitate
| identitate a răspuns:

Ai gresit foarte mult ca l-ai lovit... o singura data!big grin Mai des nu poti?! E bine si o singura data, dar daca lovesti bine.In cazul tau e clar ca nu l-ai lovit bine.
Tu practic esti violata cu acordul tau, semi-acordul mai exact. Iar faptul ca atunci cand ii spui ca te doare si sa se opresca, continua si mai tare e mai mult decat suficient pentru concluzie. Exista si varianta cealalta, in care femeile se prefac si spun asta pentru a obtine efectul de care ai parte tu. Poate nu prea il duce mintea si nu isi da seama ca nu e asa in cazul tau si ca vorbesti serios.big grin
Dar sunt foarte slabe sansele sa fie asa, asta ii place lui... un viol fara urmari legale.Nu esti singura care accepta asa ceva, e plina lumea din pacate.
Ce sa faci? Sa-l schimbi, nu prea sunt sanse pentru ca nu esti suficient de puternica.
Fa ceea ce ar trebui sa faca orice femeie, indiferent ca e vorba de iubit sau sot: Desparte-te de el!winking

| karellen a răspuns:

Daca e animal si nu intelege, nu te mai culca cu el. e cea mai buna forma de pedeapsa. daca tot nu se schimba, gaseste-ti pe altul. nu cred ca ai ceva de pierdut

| niko_7262 a răspuns:

Pai nu o mai face.simplu.el te vrea doar pentru placerile trupesti, e egoist, insensibil, si clar suta la suta ca nu te iubesti.cand faceti dragoste, trebuie sa depuneti dragoste, sa va simtiti amandoi bine, nu numai unu.Eu zic sa-i dai cu flit, si sa gasesti pe cineva care sa te pretuiasca, sa stie sa te valoreze.
Bafta:*

| vyo a răspuns:

Nu te mai culca cu el.

| marina_7216 a răspuns:

Simplu...nu te mai culci cu el pana intelege si daca nu ii convine si nu accepta sa te lase in pace ca numai asta a vrut... nu merita nici macar sa te uiti la baieti de genu! multa bafta iti doresc si ai tu grija de tine daca el nu are pentru ca tu vei supotra mai tarziu anumite probleme si atunci va fi tarziu sa le poti evita. AI GRIJA DE TINE!

| kiddutssa a răspuns:

Cum sa faci sa inteleaga?! hmmm pai ai zis ca atunci cand te culci cu el intra in transa si uita de tine. Sa inteleg ca in restul timpului e atent cu tine si te asculta? Daca da ceea ce poti face este sa vorbesti cu el cand nu este in "transa", sa ii spui ce simti si ce ti-ai dori sa se intample cand sunteti in pat. Daca nu o sa te inteleaga, ori te obisnuiesti cu ideea de a continua asa cum este acum, ori te obisnuiesti cu ideea ca nu mai este iubitul tau. Succes.

| dixx a răspuns:

Greseste. Daca te ar iubi s`ar gandi la aman2 sa te simti si tu bine in primul rand, apoi sa se simta si el bine. Prin chestia astia, ca nu te asculta, s`ar putea intampla si incidente neplacute iar atunci isi va da seama dar prea tarziu! Bafta.

| ciprianpet79 a răspuns:

Gaseste pe cineva foarte atent!

| cristinutzik explică:

Eu nu accept si am incercat sa il fac sa inteleaga...