| ChAnGe32 a întrebat:

Am o problema care chiar nu o pot discuta cu nimeni!
Saptamana aceasta joi a fost balul bobocilor la liceul nostru. la bal m-am intalnit cu baiatul pe care il placeam de prin februarie, dar am renuntat la ideea de al cuceri :-J.
Cand m-a vazut a tot inceput sa ma complimenteze.Am iesit afara din club, si stateam pe gard cu el si cu inca un amic de al lui, iar el isi intoarce capul si ma pupa pe buze, chiar daca am fost parac strapunsa de sageata lui cupidon eu am facut pe dura si tot ii ziceam sa nu se atinga de mine, sa ma lase in pace... la care el ma prinde si ma saruta, iar eu i-am raspuns la sarut. Dupa aceea tot am stat pe banca in parc si ma tot saruta si de astea. Prietenul lui statea acolo langa noi. Pana el a mers la baie, amicul lui m-a intrebat daca el plac si i-am zis ca nu ii treaba ta la crae el imi zice dar sti ca el te place ca altfel nu te-ar tot saruta. Eu ma simteam in al 10-lea cer simteam cum totul este perfect, dar ma gandeam "oare cat o sa tina " avand in vedere ca amandoi erau un pic bauti, adica ametiti. Acasa m-am dus cu ei doi pe jos pe la ora 3, masini nu prea erau pe strada, iar noi am profitat mergand pe unde nu este trecere la cam un metru distanta de trotuar iar el se intoarce si ma saruta iarasi. Apoi tot drumul m-a prins de mijloc, si ma tot saruta si tot zicea ca ce buna is :-J desi eu nu prea credeam incercam sa am bucur de moment.
Vineri l-am cautat la scoala dar nu a fost. Am tot intrat pe mess, sa vad de intra.Cand am vazut ca a intrata ca este on m-am simtit cuprinsa de fiori, eram curioasa daca imi scrie cv, dar nimic, nici nu a intrat pe mine' dec i totul a fost doar chestie facuta la betie straight face! Ma simt chiar nasol.
Azi de curiozitate am intrebat mai multi baieti ca dupa parerea voastra un baiat beat spune adevarul sau minciuni si toti 3 baieti pe care i-am intr au zis ca adevarul il spune. Deci nu mai stiu ce sa cred.
Mi-am facut tupeu si am vb cu un var de al meu, si a zis ca poate lui ii place de mine ' dar cand nu ii baut nu are tupeu se simte intimidat si nu reuseste sa isi exprime sentimentele.
Va rog ajutati-ma! Voi ce ati face daca ati pati la fel?
Fara glume de prost gust

Răspuns Câştigător
| FollowTheLight a răspuns:

Eu una, nu asi putea sa mai iubesc un baiat care bea de se rupe, ma foloseste drept curva lui de betie, si cand se trezeste nici nu ma observa.Hai sa fim seriosi. Poate ca te place.Dar sa fim sinceri, daca tie ti-ar conveni o astfel de relatie...
Daca o baut acolo, stai linistita, e un obicei pentru el.Nici nu pot sa ma gandesc la cum ii mirosea gura, numai a bautura, iar tu il si mai iubestii, si il mai si crezi.Groaznic.
Yuh.

8 răspunsuri:
| Vrajitor a răspuns:

Exact ce a zis varul tau. da-i sa bea sa te sarutetongue

| LaraDésire a răspuns:

Pai majoritatea persoanelor la betie, au tupeul necesar sa faca anumite chestii pe care nu le.ar face niciodata. Incearca sa faci tu primul pas, dar sa nu ii spui de seara respectiva cand v.ati sarutat. Il iei pas cu pas poate isi aminteste singur

| Houselaurie a răspuns:

Te place sigur.fa-ticuraj, cauta-l nu lasa sa treaca prea mult timp., dupa asta ai sa suferi daca nu profiti acum.

| Vrajitor a răspuns:

Mi-ari trimis un mesaj. iar eu iti rapund din nou. nu stiu cine e baiatu nu il cunosc nu stiu cati ani are nu stiu din ce zona e si cat de mult mananca. eu nu am zis la misto. in primul rand ar fi o posibilitate sa fi avand curaj sau tupeu sau pur si simplu dorinta de a face acele lucruri la betie, eu mai departe nu stiu de ce el se comporta asa. ori unde crede ca a fost o greseala ori unde asteapta sa vada daca si tu faci la fel. sa vada daca si tu esti interesata de relatia asta de prietenie sau cum o fi! intelegi? sunt multe motive si eu personal nu stiu sa-ti explic ce si cum concret! pentru ca nu-l cunosc si nu am stat de vb. eu tot ce pot sa spun este sa te bagi in seama cu el si sa discuti si daca reiese sa te place si tu pe el GATA felicitari si Casa de piatra!

| Ppitzzi a răspuns:

I-ati inima in dinti si du-te si vb cu el sau vb cu el pe mess si intreba-l daca isi mai aduce aminte ca te-a sarutat si etc. Intreaba-l daca simte cv pentru tine. bafta:*:*:*

| PrecioussGirl a răspuns:

Incearca sa faci tu primul pas adica sa il bagi in seama. daca vezi ca tragi de el sa scoata 3 cuvinte las'o balta. daca nu. atunci vorbiti in continuare si vezi ce mai spune si el, ce iese. dar nu il baga tu mere in seama. bafta :*

| byg a răspuns:

Incercati sa ramaneti repetenti si anul viitor mai vine iar balul bobocilor si il imbeti bine si il filmezi cand va sarutati si deasea si a patra zi ii arati filmu daca nu isi aminteste

| yooo123 a răspuns:

Si eu am patit la fel.si crede-ma a stat cu mine seara sa purtat frumos, mia sarutat mana! a fost ceva frumos! ceva de neimaginat! nah... poate la tine tine si nu are tupeu sa spuna dar la mine nu a fost asa!:X