Chestia asta cu spartu oglinzi aduce ghinion e doar in mintea ta, si a altor naivi care cred in superstitii.
Sa fim seriosi, nu ai ghinion, stai linistita, sunt doar niste prostii superstitile!
Buna.
Si eu eram o fire superstitioasa, dar pot sa spun ca foarte putin mai cred in superstitii.Acum sunt mai nepasatoare fata de ele.
Daca mi se intampla mie asta,sigur spuneam: Eei,asta e. Da-o naiba de oglinda ca nu o sa se intample nimic.
Nu prea cred ca o sa ai ghinion, asta doar Dumnezeu stie.
Incearca sa gandesti pozitiv in privinta asta( desigur fii optimista tot timpul) si ai sa vezi ca nu se va intampla nimic. Este doar o superstitie, nu e nimic concret.
Succes!
Bye Bye!
Sunt numai prosti, e drept ca fara superstitii nu avem traditii dar nu si in cazul tau (daca sparge pisica oglinda ce se va intampla? pisica va avea o zi plina de chinioane?! )
Daca crezi in superstiti poate vei avea,daca nu crezi, stai linistit ca nu o sa ai nici un ghinion! Eu una nu cred in asa ceva, am spart multe oglinzi si nu am avut nici un ghinion.
Bibeloul făcea dragoste cu oglinda ( )? '' fack meeeen ''postati şi voi unde trebuie măcar odată!
Revin la subiect :
Nu, normal că nu ( ).
Tu trebuie sa ai incredere doar in Dzeu nu in niste prostii. Daca ai stii cate farfurii nu am spart eu, de cate ori nu m-am intors din drum si de cate ori nu am vazut pisica neagra.Ai incredere in Dzeu atat ca astea sunt povesti
linarkfts întreabă:
Bananacantareata87 întreabă: