Sa faci ceea ce ar fi facut si el, daca tu erai cea care dorea sa urmeze o cariera si ar fi trebuit sa pleci!
Pune-te in locul lui, ca sa iei hotararea corecta!
Sunteti de 3 ani impreuna,posibil sa doreasca inclusiv sa va casatoriti si se simte responsabil de intretinerea unei viitoare familii.
Asa ca,sfatul meu ar fi sa-i fii aproape si sa-l incurajezi,Campina e la nici doua ore de Bucuresti,ce mare greutate sa sari in tren sa-i faci o surpriza,cand ti-o fi dor?
O sa fie si piatra de incercare a relatiei voastre si, daca va iubiti, nu ai de ce te teme!
Nu-i reprosa ca se gandeste la voi, nu-i taia aripile, arata-i ca esti sprijinul de care are nevoie si cea care merita orice sacrificiu din partea lui!
Si fiti fericiti!
Are 21 de ani, deci trebuie sa-si faca o cariera si tu la fel. daca il iubesti, il sustii, mai ales ca face ceva bun pentru viitorul lui si al vostru. daca tot ce conteaza pentru tine e prospria ta persoana, mai bine il lasi in pace sa-si gaseasca o femeie care sa-l iubesca si sa il sustina.
Normal ca se gandeste si la tine, de asta vrea sa ajunga ceva in viata!
Cat despre tine, sfatul meu este sa-i fi alaturi, daca il iubesti bineinteles! vad ca esti dispusa sa renunti foarte usor la o relatie de 3 ani!
Incearca sa-i fi alaturi! va fi foarte greu la inceput, dar nu va fi asa toata viata!
Acum tu stii ce-i mai bine pentru tine, parerea mea e scrisa mai sus!
Lasa baiatul sa plece si ia-ti gandul de la el. Orice relatie are si un sfarsit.
Lol, nu poți pune o astfel de condiție, e viitorul lui în joc! Viața lui!
Îl lași să se ducă să facă școala de ofițeri nu-l bați la cap și fii lângă el!
Daca il iubeste ii va fi alaturi daca nu se va desparti de el
Am impresia că este cam egoistă. Ea vrea totul iar în schimb nu dă nimic.
Nu vreau sa jognesc dar este foarte egoista pentru ca se gandeste doar la ce vrea ea si cum ii este ei mai bine, da probabil ii va fi greu sa il vada doar in weekend dar ar trenui sa se gandesca ca el poate sa faca o cariera si este pentru viitorul lui
Iti ofer o parere sincera..lasa-l sa mearga sa-si faca scoala de ofiteri pentru ca e viitorul lui si al tau.tu doar sa-i fii alaturi si sa-l sprijini in toate..eu am 5 ani de relatie si ne vedem de 4 ori pe an si am o relatie extraordinara..in toamna avem si nunta. daca te iubeste si il iubeste ve-ti trece cu bine peste toate
Buna! Inainte sa iti dau un raspuns, as vrea sa te intreb: Tie ti se pare normal ca tu sa il pui sa aleaga?
Din moment ce va iubiti, o distanta de 80km nu este una mare. Campina este aproape de Bucuresti. Maxi-Taxi pana acolo costa pana in 10 - 15 lei.
Nu il pune sa aleaga si trebuie ca tu sa ii fii alaturi, sa il sustii in cariera lui!
Mult noroc!