Spune-i! Dacă şi ea simte la fel, dar tu nu ştii?/Suporţi urma de îndoială ce te urmează permanent?/Ai suporta gândul de a o vedea în braţele altuia?/Dacă nu, spune-i/Găseşte momentul potrivit/Şi fii pregătit pentru orice reacţie/Succes!
Eu iti zic ca cel mai bine ar fi sa-i spui ce simti pentru ea si s-o intrebi daca ea simte la fel... dar sa fiti numai voi doi
:* succes
Trebuie macar sa incerci! Deci hai putin curaj, ia-ti inima in dinti si spune-i! E ok partea cu intimitatea, e bine sa fiti doar voi doi.Eu zic ca ar trebui si o floare, si ia-o cu incetisorul.Va intelege...stii ca si versurile piesei cantate de Jason Mraz&Colbie Caillat ''Lucky i'm in love with my best friend''. Mult succes si trimite si mie un mesaj si zi-mi cum a iesit treaba.Doar daca vrei.
Nu ii zi nimic deocamdata. Sunt fata, si nu imi plac fazele de genu, asa pe neasteptate:-D. Deja aveti puncte comune: clasa si prietenii. Incearca sa gasesti portite cand iesiti cu prietenii, in care sa te apropii de ea, sau chiar sa ii spui ca ai o problema, sau de cumparat ceva din oras, sau un cadou, si sa te ajute. Usor, cu timpul va aprecia ca ii acorzi incredere:-P, si va cauta si ea ajutor la tine. In final, urmeaza apropierea, sarutul etc