Problema poate fi urmatoarea ( e o ipoteza ) baieti care sunt mai putin atractivi fizic te plac, e in scimb baieti frumosi care tie isi plac au pretenti mai mari de la fete,vor fete mai frumoase,in timp astia frumosi dau sanse si la alea mai putin frumoase dar in timp,cum cei badboys, frumosi vor un trofeu cat mai frumos nu ma mir, pentru barbat fetele sunt trofee sexuale c care se lauda asta e adevarul, e nu e chiar floare la ureche ca exista si alte fete care sunt mai frumoase ca tine, dar pentru sex nu cred ca tear refuza aia frumosi ca mai mult nu cred ca vor nici ei, dar tu ce vrei de fapt?
Răspunsul este evident în descrierea promblemei rale ai anumite standarde și dacă cauți "sarea și marea" e nevoie de timp.
Ști atunci când ai nevoie de ceva și cauți cu disperare? Găsești greu dar merită efortul
Dar atunci când nu cauți nimic și lași totul să vină de la sine, adică îți trăiești viața. Apar oportunitățile fără efort.
Acum fi încrezătoare în tine că există și băieți care te plac și tu îi placi doar că n-a fost scânteia Nu încerca să fi altcineva fi tu însăți, indiferent de părerea celorlalți, că după gura lumii mereu vor exista "hateri"
Și nu renunța la ceea ce îți dorești..caută și continuă să speri!
Nu-ti face probleme. Ai timp si de asta. Nu stiu ce varsta ai, dar am observat ca toate fetele de 15-16 ani au iubit doar pentru ca este un "must have", in niciun caz pentru ca au sentimente pentru o persoana.
Exact asa patesc si eu si am 21 de ani si niciodata nu am reusit sa am o relatie. Sunt slaba si am o fata frumusica si din cauza ca o data am fost respinsa de un baiat care imi placea am 1000 de complexe. Recunosc ca sunt cam pretentioasa, si anume vreau neaparat sa fie inalt -ma face sa ma simt in siguranta-, subtire, sa aiba o fata care sa ma atraga, amuzant, intelegator si un pic posesiv. Si mai nou caut pe cineva care nu o sa vrea in veci copil.
Incerc sa nu ma mai gandesc la 'relatie', exact cum spune Goete, ar trebui sa nu mai dai o asa de mare importanta.
"Caut pe cineva care să nu vrea în veci copil " scuze că te întreb, dar de ce nu vrei copil? S-a întâmplat ceva care să îți schimbe radical gândirea și implicit dorința de a avea urmași, menționând cuvântul "mai nou"?
Pur si simplu nu vreau sa imi complic viata. Nu imi plac copiii de nici o culoare, presimt ca nu o sa fiu o mama buna, nu o sa am rabdare. Pur si simplu ma revolta ideea de a purta 9 luni ceva in mine. Si in plus vreau sa bag bani in mine, si nu intr-un copil, care pe la varsta de 20 si ceva de ani isi va lua talpasita. Nu vreau o existenta banala. Nu am nevoie de asa ceva.
Inainte credeam ca o sa vreau copil, ca asa vroia societatea...dar pot sa zic ca eu niciodata nu mi-am dorit cu adevarat si nici nu-mi voi dori. Urasc cand aud ca sunt femeie si trebuie neaparat sa dau nastere unui copil in lumea asta, care e si al naibii de dreapta si frumoasa.
Contează ce vrei tu, nu societatea e viața ta și ești liberă să alegi și să faci ce îți place.
Sper să găsești o persoană care să te înțeleagă în acest sens și să te iubească, și da alături de care să fi fericită. Nu fă compromisuri care să le regreți că e viața ta și merită să o trăiești precum dorești
Sincer asteptam sa imi zici ceva gen 'copiii sunt un dar' si 'dar si tu ai fost un copil'.
Si eu sper sa gasesc, dar tough luck, traiesc in Romania, unde aproape fiecare barbat (99%) vrea un copil, sau sa citez ultimul barbat cu care m-am intalnit 'vreau un mostenitor', ca si cum el e cine stie ce print. Nu trebuie decat sa caut in acel 1%.
Good luck!
Ce vrei sa spui cu un pic mai posesiv? vrei sa fii mereu controlata sau ce?
Nu intr-un mod violent. Imi place sa fie putin gelos. Pentru mine posesivitatea e un fel de a-mi arata ca iti pasa de mine, ma simt protejata, vruta. Si eu sunt posesiva de fel.
"traiesc in Romania, unde aproape fiecare barbat (99%) vrea un copil"
Chiar asa e? eu aveam impresia asta despre femei
Eu pana acum numai pe forumuri am vazut cativa barbati care se rugau sa nu aiba parte de copii, iar altii se plangeau ca sotiile nu vor copii. Banuiesc ca difera, dar tot mi se pare ca barbatii sunt cei care insista. Cand vad pe strada cazuri, femei cu un copil de mana, unul in carut si altul in burta ma apuca durerile de cap.
Eu sunt mai aparte.
Mie imi pare diferit, la vaita mea am intalnit doar 3 fete/femei care nu doreau copii...si culmea ca te includ si pe tine
ps: in orice caz, ma bucur ca esti "mai aparte"
beausingurlamasamea întreabă: